Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
... pár dní som tu nebola a zíram koľko nových diel pribudlo ani nestíham všetky vaše tortičky okomentovať, všetky sú nádherné 🙂 😉
@sisa.b nádherné dielka a ten košík nemám slov 🙂 🙂
@anibas všetky tortičky sú nádherné 🙂
... pridávam svoju tortu ktorú som robila v piatok manželovi na narodeniny (moja úplne prvá fľaša)
Ahojky chci se vas zeptat existuji nejake barvy s perleti?Obdivuju vase nadherne dorty ! Krasa! 🙂 😉 a dekuji moc za rady a jake pouzivate barvy?
nekdo z Prahy, kdo by nam udelal dort pro dceru ke 4. narozeninam? Asi s kockou Kitty nebo Mickeym 😉
@sisa.b bozinku tie hodinky su naaaaaaadherneeeeeeeeeee!!a ten kosicke..no krasne moja...si sikulka!!!velka!..a ako to stiham?? no neviem..ale tento tyzden co pride sa to budem asi aj ja sama seba pytat? :-P ... 😀 😀 😀
@anibas profesionalka si!! Uchvatne mas torticky..chcelsea a aj macko poo dokonale,aj zvieratkova a vlastne vsetky😀 😉 😉 😉 😉
@paja.o dakujem...🙂
@ellise neboj,treba zotrvat a nevzdavat to..prides do toho..len ta to musi bavit! 🙂 Ale nahodou maslickova torticka urcite nmniekoho potesila..to si mala cokohmotu,alebo je malovana na vrchu?? 🙂
@zlatat ja som este lodicky nerobila,ale tak by som chcela mat taku objednavku..:-P ...by som sa tesila..a ake boli velke? su peknucke..🙂

ahojte,
tu to inak zije!!! 😵
@yamahafazer ta svadobna je nadherna, figurky si ty robila? 🙂
@zlatat super auticko a teda zakaznik vie potesit 😝
@pristela srdiecko krasne a ta farba uplne vymakana!!! to si aku pouzila?
@lucula73 @mrka2 @daducha pekne torticky 😵 😵 😵
@vinka syn musel byt nadseny! 😵
@raci @paja.o pekne prvotiny 🙂
@alionuska krasne ako vzdy 🙂 stale nechapem, ako stihas tolke za tyzden.
@alex21 krasne torticky 🙂
@dm1 auto uplne namakane!!!