Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ženy, zdravím vás 😀 zase se to tu rozrostlo o překrásné výtvory.. 🙂 dovolím si přidat svoji včerejší rychlovku pro babi... mě platí že když se spěchá tak se nedaří a taky že jo, na vrchu se mi ta mmf ůplně promočila tak že prosvítal růžový krém a dělalo to po vrchu takový bubliny... no byla sem nasratá, ale naštěstí mooc chutnal 😉 nemáte některá zkušenost jestli je lepší potahovka smartflex nebo formix ???
Dakujem vsetkym za pochvaly 😵 , ta balerinkova vraj urobila veeelku radost, tak ja mam z toho radost este väcsiu 😉 .Len uz by som brala nieco pre chlapceka, z tej ruzovej mam dost 😵 .
Ahojte,
šokovné cukráročky!
Chcem sa spýtať, či ten poťah na tortu - z cukríkov - sa nedá robiť aj bez mikrovlnky.
Zohriať na šporáku v hrnci/ nad parou?
My máme s Janíkom pred očkovaním - myslela som, že budem piecť u babky, kde máme mikrovlnku - ale takto.. to budeme doma a strážiť, či dobre zvládne vakcínu..
Prosím, dajte mi vedieť, ďakujem dopredu, a všetky výtvory chválim!
jana
..našla som toto, takže asi mám odpoveď .. 😅
ahoj
jen sem proletěla obrázky dortíků, holky krása co dokážete vytvořit 😵
do toho čokoládovýho srdce bych se hned zakousla 😵 marcipán mi totiž nechutná, ale čokoládu tu já můžu 🙂
holky mám na vás prosbu
mám dělat auto - jeep, má mít přibližně 4-5 kg ...
mám v plánu udělat korpus dvojitou dávku (z 12cti vajec) do formy 35x35 cm a vůbec nemám představu jak korpus řezat, prostě jak velký by to auto mělo asi tak být, abych nějak rozumně využila upečený korpus a abych přibližně dodržela váhu, když bude těžší nevadí, ale abych to auto neměla moc malé, z toho mám strach 😝 takže kdo ste děala autíčka poraďte prosím
@evena - ja som sice auto nerobila, ale nebolo by to praktickejsie z velkeho plechu, kedze je auto "obdlznik"? z polovice by si urobila telo a z toho zvysneho orezala vrch auta... lebo ked to budes rezat z toho stvorcoveho, tak neviem, ci sa ti to podari tak aby to bolo pekne... z velkeho plechu, 3x korpus + plnka, ozdoby som robila tortu jednotku, mala okolo 4,5 kg, tj podla vahy by ti to malo vyjst OK 😉
ahoj holky, prosím, nemáte nějaký nápad jak udělat florbalový balónek pouze z marcipánu? Je to dutej balónek s dírkama. Napadlo mě udělat jen dvě půlky a pak je spojit až vytvrdnou, ale pak by byl vidět spoj 😒
@paja.o tu je celkom pekny a tiez lepila 2 polovice k sebe podla mna tam nejako extra ten spoj vidiet nebude ked budu tie polovice rovnake http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=232&...
ahojte.potrebujem radu holky 😅 chcem robit ananásový trasený krém.dávate aj smetafix alebo stačí len crem ole.dakujem 🙂 🙂 🙂
ahojte dievcata,
viete mi poradit, ako na tortu v tvare 60ky? nemate aj nejake ulozene foto?
dakujem
@sisa.b blbá stránka tak len :
www.londoncake.com
@nikanika28 krása, zvláště klobouk
baby naozaj nadherne torty robite a určite su aj velmi chutne...ste šikovny ja by som sa na take nikdy nemohla dať ja by som to určite nevedela.moj drobček bude mať rok v juli ale už pozeram torticky on ma velmi rad rozpravku zvonilka možnože poznate..tak som rozmyslala že by som mu taku stymi postavickami z tejto rozpravky dala spraviť...ak niektora mamina robi aj pre inych nie len pre rodinu velmi rada by som jej dala spraviť torticku..ja som z okresu topolčany...dakujem pekne 🙂

@daducha wow, ta s tymi balerinkami je prekrasna!!!
samozrejme aj ostatne,co ste tu popridavali torticky su vsetky nadherne!!!