Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte
nerobila ste niektorá Pata a Mata na 6uholnikovej torte? myslím že niekto to tu raz dával, dookola bol plot ... mám jednu robiť a chcela som poslať zákazníkom aby si to vedeli predstaviť a neviem to nájsť 😝 😅
Ahoj zkušené cukrářky, prosím o radu: jak docílit toho, aby byl korpus po upečení stejnoměrný, já mám pokaždé uprostřed horu jako Himaláje, kterou musím seříznout a korpus je pak vždy celkově o dost nižší, než bych si představovala. A přitom se snažím těsto před vložením do trouby rozhrnout spíš ke krajům 😖 . Moc dík 😵 .
kočky môžem dať pod MMF takúto plnku? nebude sa topiť? 7 dl mlieka, 2 zlaté klasy uvarené a potom zmiešané s herou a práškovým cukrom?
ahojte...
@dadka212 nie som sice najpovolanejsia osoba na radenie, kedze ja som totalny amater, ale ked som robila "pudingovu" plnku, davala som ju aj pod potah a nic sa mi s tym nestalo... som to tiez dala pod MMF... 😉
uuuuzasneee prekraaasne torty ste porobili... 😵 ste mojimi velkymi vzormi, vsetky do jednej... 😵
@adka_praha oki dík 🙂 nejde to na výstavu len sestra to chce pre kamaráta k narodeninám a vezú to do čiech cca 3 hodiny cesty...nebude to najkrajšie, bude to moja asi len 3 poťahovaná ale nech to nie je roztopené...
prosím vas mate niektorá skúsenosti s touto bielobou http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=p... je vhodná aj na MMF?
holky, mám dotaz, čím řežete potahovku, aby se vám to nelepilo. Pořídila jsem si skalpel, ale ten mi vůbec nevyhovuje, během chvilky se to lepí a neřeže.
ahojte dievcata, nestiham vas ani precitat, tak iba tak narychlo vas prosim o radu...moze ist takato plnka pod potah?
Karamelová plnka
300g kryst.cukru upalit na karamel pridat 250 ml slahackovej smotany a vyvarit na husty krem po vuchladnuti pridat 250g vyslahaneho masla
dakujem 🙂
@mizulienka - kludne moze ist. Ja som ju tiez minule davala a v pohode to bolo 😉

@reruna ten čokotransfer som robila,tak že som na celú fóliu natrela roztopenú čokoládu,po miernom vytuhnutí som narezala pásy široké ako bok torty a priložila,dala do chladničky,po úplnom vychladnutí som stiahla fóliu a bolo to. Až ma to prekvapilo,že to išlo tak dobre,len to bolo dosť tenké,použila som len 100 g čokinu,nabudúce dám viacej. 🙂