Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babenky, vsetky torticky su uzasne krasne, sikulky ste vsetky 🙂
drotikovanie ti islo super, musim aj ja uz konecne vyskusat 🙂
ja som prave dokoncila tortu na zajtra a mozem zacat makat na pondelnajsej 🙂
ozaj a alionuska tu uz davno nebola 😨
@alicc je robena z troch platov a vyrezala som ju len tak od oka ani ziadnu sablonu som si neroboila lebo to je uplne jednoducha torta a hlavicka aj nohy aj ruky su dotvarovane puncovinou aby to posobilo tak 2D a je to vsetko spolu hlavu som nerobila zvlast
@daducha krasna barbie ked robite taketo babiky tak tie babiky kupite vy a to im zaratate alebo si donesu
@vinka krasny kosicek tiez si rucne prepletala?je stym fuska ,ale mne sa tak viac paci
@sofi07 na tvoje torty nemam slov nadhera jemnucke a tie medovnicky tie robis tak nadherne ako vysivane
@mizulienka krasnucke srdiecko vidis ako ti to super ide
@yamahafazer dakujem 😵 ,tuto som kupovala, no vzdy sa spytam si chcu original babiku, alebo nejaku lacnejsiu
Krásné, úžasné dortíky jste zase vykouzlili! 😉 Nestačím se divit. Vždycky mě zaujme a překvapí jaké krásné barvy máte na dortech???
Holky ty odstíny barev kupujete nebo si i mícháte??? Opravdu moc hezké. 🙂
@yamahafazer ano je to vidieť,že je to ručne pletené? 😀 😀 😀 Už bude zo mna aj košikárka 😀 😀 😀 😀 Nemám podložku košíkovu tak musím ručne
@daducha - krásna bárbina
@vinka - krásny košík
@yamahafazer - nádherné torty
@mizulienka - krásne ♥ 🙂
@yamahafazer ta je úžasná
Ahojte holky, musím vám sem už napsat...děláte neskutečně krásné dorty...opravdu nádherné... 😉 😵 Já se taky pokouším, ale kam se na vás hrabu... 😀 😀 😀
ráda bych se také podělila se svými výtvory...i když fakt ne tak krásnými, jako děláte vy...snad někdy v budoucnosti... 😅 😵
ten třípatrový byl můj první pro naší malou k prvním narozeninám, a ta kabelka s tou "přírodou" je má včerejší práce.. 😉 a ty muffinky jsem dělala na dětský karneval..
Doufám, že nevadí, že jsem se sem tak vetřela 😅
@yamahafazer dakujem 🙂
Ahojte kočky,no na začiatok vas musim všeeetky pochvalit ze robite uzasne torticky,ale to aj samy viete 😉 A teraz chcem radu... idem prvy x robit tortu z mmf a neviem aku...Aby to bolo pekne,ale zaroven aj jednoduche kedze to bude prvykrat...Tak v kutiku duse dufam,ze vy take zbehle v tomto mi date nejaku inspiraciu na nieco take ako potrebujem 🙂 ...dakujem
A este jedna otazka,ktore cukriky mam kupit,s ktorymi sa robi najlepsie???
@yamahafazer super napad, krasna je 🙂
@macinka84 peknucke 🙂
@ada9557 milene 🙂
a tu su moje vcerajsie 🙂
@monika_123 jakokoliv pěnové bombony, recept je na první straně této diskuse a já bych začala kulatým dortem a nahoře ozdobila třeba nějakými kytičkami co vykrojíš nějakou vykrajovačkou. Nebo můžeš nahoře udělat mašli.
@bzucinka2 nádherné všechny
@monika_123 najlepšie cukríky sú podla mňa tie z lidla haribo chamallows rubio...s tými sa mi robilo super, som ich umyla od cukru a mala som tú hmotu krásnu bielu...so šmolkami sa mi robilo úplne zle aj s jojo marschmallows...najradšej by som tú hmotu vyhodila....
ahoj všem, už dlouho vás pročítám a kochám se vašimi nádhernými dorty a čím dál tím víc mě láká vyzkoušet něco sama
zatím jsem zvládla akorát obyč dorty, ovocný, osvědčil se mi mramorový korpus
chtěla bych poprvý vyzkoušet potahovaný dort hmotou z marschmallow, ale chtěla bych se zeptat jaký krém mám dát pod potahovku
díky moc za radu

@mizulienka na dortománii jsem viděla hodně postupů na panenku. 😉
@daducha krásná barbie. 🙂