Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 to si kedy stihla? je perfektna 🙂
@dm1 aj my mame deda v valasskom mezirici 😉
dakujem .... 😵 😵 😵 😵 😵
ja robievam parizsky bez masla a potah sa mi nikdy netopil davam pod neho len maslo s marmeladou a drzi pekne.... ziadne mantinely ani nic 😀
@hejdita milena 🙂
@dominika2727 dakujem 🙂
@dm1 paradna torticka a to si tam vsetko rucne robila, sa nezdas 🙂
@dm1 ja mantinely nedavam, lebo mi so stuzovacom super zhustne a pod potah potom davam nutelu alebo lekvar a v pohode este sa mi nikdy netopil 🙂
@dm1 wow 😵 uzasna je ta torta
dakujem baby 😵 . Maly nastastie zaspal skor ako zvycajne tak sa dalo. Aj ked torta netuhla dlho tak je ten tvar taky vselijaky 😝
ja som tiez pre nas nedala ani mantinely a dokonca ani navrch maslo a MMF to prezila bez ujmy len by som sa bala pre cudzich ze akurat vtedy to bude... Tak radsej robim aj s maslom veru. Teraz som tiez vobec nedala mantinely a teda mam tam fajne lesneho ovocia mrazeneho aj pri krajoch ale drzi tak som rada 😉
tady zase přibudly nááááádherné dortíky, všecky do jednoho!
@mizulienka čokokrém dělala jsem nutelový - čokopudink, máslo a nutela nebo nugeta
Ďakujem.Musím povedať že torty sú urobené tzv na kolene.Všetke pomôcky mám na Slovensku a tortičky boli urobé iba s dvoma vypichovačkami.Ja sa totiž nachadzam v Irsku a takto si krátim čas medzi službami v práci
Ale ružiky som robila bez pomôcok
@bzucinka2 a môže ísť do 3D torty? Budem robiť Thomasa, ten je dosť vysoký. Dúfam len, že mi nepovedia, že tvaroh nemôžu, lebo donedávna boli na nemliečnej diéte a len nedávno začali zavádzať mliečne výrobky
Nemáš nejaký recept? Nikdy som taký nerobila, lebo my tiež nič mliečne nemôžme
@boldy @dm1 @yamahafazer - krásne torty
Ďakujem,skusim urobiť 3D kabelku.Ak sa podarí ,až potom si poviem ,že môžem začať
nestíhám dočítat, jen jsem prolítla fotky a krásné dorty jste přidaly!
@dm1 slivovice mě dostala. Jak vytištěná!!! úžasnýýý
byla jsem si ve čtvrtek taky pro silikonovou podložku a šablony. Šablony jsem ještě nevyzkoušela, ale ta položka je vážě super. příště jdu ještě pro jednu 😅
a tady můj dnes dokončený dortík (na oslavu pro tetu a strejdu alias Křemílka a Vochomůrku)
Ahoj vsem,prosim o radu jak mam potahnout dort aby se mi nedelaly takove ty zahiby a mela jsem to vsude stejne pekne ty zahybi se mi delaji na spodu dortu kdyz potahuju jestli to popisuju dobre dekuji moc za rady predem!Mate vsechny krasne dorty! 😉 🙂
@yamahafazer rozkošná ovečka. 😵

tak toto je moje kitty 🙂