Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka obě perfektní.
@pass šikulka
@alicc
@mizulienka děkuju, tak mražené to mě nenapadlo. Podívám se jestli něco takového u nás najdu. Já jsme to teda ještě nejedla, ale pečené kaštany mám ráda.
Ahojte, prosim vas nahodou ste niektora nerobili tortu s postavickami z rozpravky Madagaskar? Potrebovala by som fotopostup na postavicky, uz som skusala hladat na internete, nasla som len na zirafu. Pomozete mi, prosim Vas?
@zdenallicka krásné, ta čokoládová taky a dík za super odkaz
@pass ta je krásná!
@jakelina díky, takže mouku od oka?
@mizuienka taky jsem uvažovala, jestli je ta orchidejka živá nebo jsi ji dělala 🙂
@dm1 tak ako zabiak? stoji? 😉
inac mne este stale nic neprislo z toho eshopu, co sme tu uz rozoberali...keby ze to surne potrebujem, tak si mozem fukat... 😠
@mizulienka ani mne, ale asi až po Veľkej noci to príde, keď sa sťahujú
@anibas ja verim, ze zajtra to mam 🙂 dam vediet.
@lenocka23 Leni, jen jsem to přiložila k dortu a stáhla z toho ten papír.. ta čokoška se nalepí na krém..🙂 Ale já jsem měla trochu povolený ten dort, ne úplně vychlazený..🙂
@dm1 to je strasne peknucke a tie zaby su uplne suprove 😉 😵
@dm1 krasna torta a tie zabky, nadherne :0) ty si hotova umekyna 🙂
@zdenallicka peknučké tortičky
@pass super
@mizulienka ja som kedysi zháňala recept na gaštanovú plnku - idem si ju kuknúť
@dm1 krasna torta,a tie postavicky nemaju chybu som zvedava ci sa toto niekedy naucim 🙂
@zdenallicka tá čoko je krásna,aj ja sa na takú chystám......ako si robila boky?
@dajna11 Je to o pár příspěvků výš..🙂 Děkuji..🙂
@mizulienka - paradna torta 😵 . A ten gastanovy krem, ked sa da pod potahovku, myslis, ze moze byt? Nebude sa topit? 😕

@zdenallicka si dobrááááá! tak to by ma s tou Kitty nenapadlo, dať si vyhľadať len obrázky... som ja ale truľo... 😀 ďakujem 😉