icon

Kde nájsť modelky a modelov pre kadernícke štúdio?

lili2207
17. okt 2025

Ahojte prosím kde by som mala dať inzeráty typu,že hladám modelky,modelov do kaderníctva? alebo ako ste to riešili ked ste si robili stáž ?už som dala na marketplace, všade na fb,aj bazos ale uspešnosť velmi mizivá a pritom ceny su ozaj symbolické ,kaderníctvo v centre Bratislavy, tak neviem kde je problém budem vdačná za každu radu 🙏

skuste1983
17. okt 2025

@lili2207 my sme našli takýto inzerát na FB (barber) a naši dvaja chalani to využili. Len teda, bolo to zadarmo, bolo to tak aj prezentované v inzeráte. Keby tam bola cena, neviem, či by sme to využili. Chalani majú svoju kočku, ktorá ich strihá.... (Žilina)
Tým nechcem povedať, že by to malo byť zadarmo, len my máme túto skúsenosť. Poriadne sa naučiť na ochotných modeloch je náročné, keď je problém ich zohnať... Prajem, nech sa ti darí ♥️

lili2207
autor
17. okt 2025
@skuste1983

@lili2207 my sme našli takýto inzerát na FB (barber) a naši dvaja chalani to využili. Len teda, bolo to zadarmo, bolo to tak aj prezentované v inzeráte. Keby tam bola cena, neviem, či by sme to využili. Chalani majú svoju kočku, ktorá ich strihá.... (Žilina)
Tým nechcem povedať, že by to malo byť zadarmo, len my máme túto skúsenosť. Poriadne sa naučiť na ochotných modeloch je náročné, keď je problém ich zohnať... Prajem, nech sa ti darí ♥️

@skuste1983 dakujem❤ hladám pre dcerku už som aj nad tým rozmýšlala aspon panske to strihanie je ozaj symbolická suma 5 eur, len ono je to tak,že aj ked má staž platenu za čo sme velmi vdační,všetko jej ide na podnajom a zdravotnu ,cestovať je nemyslitelne skušali sme to , s ostatným jej musíme pomahať my ,ma super kolektív velmi sa jej tam páči preto sa snažím ako je to len možné jej pomocť....

brontofuz
21. okt 2025

ked nieco potrebujes tak platiš Ty =) nie oni, alebo potom zadarmo.