Kde odporúčate bývať rodine s deťmi v Banskej Bystrici?
Ahojte 🙂 chcela by sompocut vaše rady. Stahujeme sa do Banskej Bystrice , ktorú vôbec nepoznám. Mame 3 deti najstaršie 6 a najmladšie bude mat rok. Ktorú časť BB odporúčate a prečo? A taktiež ktorú ZŠ ? Veľmi dôležité kritérium je anglicky jazyk.
Ahoj....Ja si myslím, že všetci čo žijú v BB odporučia Fončordu. Sásova je tu prezývaná aj "betónová džungla" to už hovorí samo za seba. Na fončorde je najviac zelene (všade naokolo ,les pár metrov) aj detské ihriská atd. A ZŠ odporučit neviem,ja som chodila na moskovskú ale to už je "pár" rokov 😀
Som rada ze ste mi napísali 🙂 už som si myslela ze mi nikto neporadi... Práve som si pozerala ceny bytov a bola som prekvapena ze na sasovej sú ceny bytov o dosť nižšie... Takze teraz už asi aj viem prečo... A ako ďaleko je to z foncordy do mesta? Dá sa v pohode pešo? Sú tam chodníky? Alebo je nutnosť mat auto? A co sa týka bezpečnosti?
Z Foncordy netreba mat auto 🙂 My sme na Sidlisku a je to super. zs tazko radit,aj je uz vsade 🙂
Napíšte mi prosím viacerí. Nech si môžem urobiť na to názor 🙂
ja odporucam Belveder 🙂 naaadherne prostredie, su tu sukromne jasle, skolka, obe su anglicke. Ale aj statna skolka sa tu nachadza. Uzasne krasne a hlavne UDRZIAVANE detske ihriska, jazierko a atd..skoly su v blizkom okoli doprava k nim je bezproblemova.
@adkasmolka dakujem 🙂 musim sa pox rite kde to je 🙂
@aimeecloe
@adkasmolka sorry pozriet
@aimeecloe hned nad plazovym kupaliskom. 🙂
@adkasmolka Belveder je ale aj najdrahší 😅
@aimeecloe aj toto si pozri http://www.realitymarket.sk/kyjevske-namestie/l... neviem, akú sumu chceš a či chceš novostavbu alebo nejaký iný byt 🙂
no hej v sasova je velke sidlisko, ale zas priroda nieje daleko, napr my ju mame hned za oknami-polia, kopce...a zas aj busom sa dostanes rychlo do centra, my sme sli do sasovej prave kvoli cene a dispozicneho riesenia bytov.. 🙂
Kramnicka 😀 😀 ale to len v pripade ze by ste chceli domcek 🙂 ja tu byvam uz skoro 25 rokov, teraz nedavno sme postavili domcek hned vedla mojich rodicov, skolka je hned cez ulicu, autobusom si za 20minut v meste takze aj bez auta sa to da 😉 ale k chcete sidlisko tak ja by som sla na foncordu, tiez som chodila na zs moskovsku, mne je foncorda taka najsympatickejsia alebo este radvan je tiez fajn🙂 sasovu moc nemusim 😝
Áno, Belveder je super ale cenovo nedostupný pre bežných smrtelníkov 😖 sásova je lacná práve preto, že je mimo mesta a je tam panelák na paneláku. Z fončordy do mesta je kúsok, chodníky sú všade pekné. Ja tiež bývam v radvani už asi 5 rokov, ale na fončorde bolo lepšie. Radvan nieje zlá, ale s detmi určite na fončordu. Najlepšia je asi Oremburská ulica, kedže je to hned vedla lesa
Tiež som za Fončordu.
@petraxy6 to ano, byty su tu velmi drahe. Ale v dnesnej dobe sa za nastandartne sluzby plati.Tu sa Ti nestane, ze vecer nemas, kde zaparkovat, ze Ti tu behaju ozrani, cigani, ze sa Ti tu dieta flaka a atd.. Je to tu velmi udrziavane, parkovacie miesta su v zime hned odhrabane, spaky na chodniku nenajdes. Zatial som tu nenasla ziadneho psickara, ktory by hovienko neupratal po psovi. Cely belveder je chraneny SBS-kou. Byvala som aj v Sasovej, pacilo sa nam tam, ale dostali sme uzasnu ponuku na Belveder, tak sme nevahali 🙂
@liana88 ale je dostupny 🙂 avsak nie hned novostavba. Nedavno tu predavali 3izb. za 75 000 s parkovacim miestom.
@adkasmolka 🙂 Ty tam bývaš? ja slintám na jeden 4-i byt 🙂 musím tam isť kuk. Ináč aj v realitkách dosť ľudí predáva a za celkom dobré ceny. Ja už som pokukovala aj po Kondomínium. 🙂 A nemáš niekde foto toho det.ihriska? Ďakujem 😉
@petraxy6 jj byvame 😉 daj si www.belveder.sk mozno tam bude aj foto. Ja nemam ihrisko odfotene 🙂
@adkasmolka 🙂 ja bb absolutne nepoznam 🙂 ani kupalisko neviem kde je 🙂 🙂 🙂
Tak treba ísť pozrieť do BB aby si si spravila prehlad kde sa ti páči... Ked budeš potrebovať sprievodcu čo ti to tu poukazuje kludne sa ozvy 🙂
Uz to AJ planujem.... Ale na sk sa dostanem za o 6 tyzdnov... 🙂
nieje za čo 🙂 rada pomôžem keď bude treba..

no ja zijem v bb uz 3ti rok a konkretne v sasovej, zatial spokojnost...vela detskych ihrisk a cca 10-15min autom do centra...i ked ziadne miesto nieje idealne...neviem na akej urovni su tu skoly, kedze mala ma len 2 r 🙂