icon

Kde pôjdeme po smrti?

svetlanatina
30. dec 2013

Co si myslite? Kde pojdeme po smrti? mame tri možnosti: do neba, do očistca a do pekla. Kde pôjdete? Prosim napiste, velmi ma to zaujima. budem to pocitat.

zuzkaanicka
31. dec 2013

@vejula no, ale mna to tiez nepohorsilo, ja sa len bavim 😉 ... ja taketo debaty mam uz dost davno za sebou, mozno v case, ked zakladatelka bola este plienkoidna 😅 ... netvrdim, ze by som sa nemala aj teraz zamyslat, ja som uz v podstate vyrovnana, aj ked uplne presne neviem, co ma caka 😉 ... mna akurat zaraza to, ze sa nejako rozmohlo (nielen na MK) take, ze niekto si precita nieco a uz sa citi vacsi odbornik ako ten, co sa tomu roky venuje ... to teraz nemyslim len na tuto jednu temu ... radsej nebudem menovat 😉

horana
31. dec 2013

Zivot je cely rad malych rozsvieteni, ku kazdemu jednumu vedie nieco: ci uz kniha, slovo, zazitok....a kazde jedno z rozsvieteni je pre kazdeho z nas prave to top...pokym ho nenahradi dalsie...tak fungujeme vsetci, rezignovat na taketo ciastocne posuny je jeden z negativnych dosledkov vycerpania-staroby...

vejula
31. dec 2013

@zuzkaanicka človek sa učí celý život 🙂

natas4
31. dec 2013

@zuzkaanicka tam si ho nezoberiem, ved tam neprsi ani slnko neprazi na hlavu 😀

zuzkaanicka
31. dec 2013

@natas4 ako vies? ... ze Ty si tam uz bola 😅

zuzkaanicka
31. dec 2013

@vejula ale ved ja to nepopieram (to by prave z mojich ust naozaj divne vyznievalo), akurat sa netreba tvarit, ze uz mam univerzalny navod, ak som sa ciastocne vzdelala 😉

vejula
31. dec 2013

@zuzkaanicka ale na to tiež človek musí prísť sam...

zuzkaanicka
31. dec 2013

@vejula ved prave, ze sam ... nepotrebuje svoje vnutro prepierat na MK 😉 ... obzvlast, ked je to verejne forum, tak by si kazdy mal zvazit, co sem o sebe napise, aby sa potom neotvarali temy, ze niekto zneuzil to, co dotycna o sebe prezradila 😉

elina25
31. dec 2013

@zita19 my skôr na výlet sa niekde spolu dostaneme 😀, som si stále myslela že do neba si ľudí povoláva Pán Boh a nie nieaká knižka a jeho majiteľka 😎

elina25
31. dec 2013

@zita19 darmo všetko je už o mafii 😀

vejula
31. dec 2013

@zuzkaanicka nemyslim, že to čo napisala by bolo pre nu nebezpečné...

zita19
31. dec 2013

@vejula Istym sposobom aj ano. Nahrala nam tu na smec a my.. ??... Ona to mysli vazne ale.. Ci jej to neublizi, tento nas postoj? Mala zvazit rizika MK dopredu.

zuzkaanicka
31. dec 2013

@vejula to som nemyslela len na zakladatelku ... ale aj na tie, co sa tu "pootvarali" ... niektori ludia maju s internetom vacsiu skusenost, ini sa potom cuduju, ze niekto proti nim nieco zneuzil ... netreba sa tvarit, ze toto citaju iba dobre maminky 😉

maria1989
31. dec 2013

bojíš sa priznať si, že po smrti už nie je nič? no nevadí, aspoň nepoznáš tú hrôzu 😉

horana
31. dec 2013

Takze uz aj nazor na to co bude po smrti je zneuzitelny proti nam? Si neviem predstavit v praxi ako, co, komu by to na co bolo a komu by to dotycny sledovac "bonzol" 😠

Dalsia sranda je ako co nema patrit podla niektorych na MK ci uz preto ze je to "nevhodne" alebo preto ze to povazuju za tak mimo temu 1. april, o ktorej snad normalne maminy nerozmyslaju.
Asi uz sme odsudene len na plienky a vsetko ine patri odbornikom do diskusii alebo za dvere spalni ci domovov 😀

zuzkaanicka
31. dec 2013

@horana o tom zneuziti informacii som pisala obecne ... mnohe tu o sebe kadeco popisu a potom nechapu, ze to niekto zneuzil ... a isto sa da bavit aj na MK o takejto teme (ja sa napr. o plienkach nebavim, ani nikdy som sa nebavila), ale mna osobne hned uvodny prispevok pobavil-niekoho nemusel, kazdy clovek je iny ... takze ja sa bavim, no 😉

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@vejula jasne, tazke je povedat co naozaj bude.

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@elina25 dobre, mozeme sa dohodnut, kto sa prv dostane tam hore, tak da vediet ludom tu na zemi. Ja ked sa dostanem tam hore, tak sa ti zjavim ako duch a poviem ti: "Tak a do toho neba som sa predsa len dostala."

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@zuzkaanicka precitala som viac knih a este citam a tak ma to vzalo´, ze neviem ci ma nieco osvietilo, ale asi osvietilo.

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@zita19 kto tam skor pride, da vediet nam zijucim v podobe klopkania a buchania. takze znamenie uz mame.

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@natas4 to sa mylis, ak si myslis, ze v nebi bude nuda. Vraj v nebi kazdy pocituje neskutocnu radost, stastie, pokoj a vseku blazenost. Tak zmen nazor a pod aj ty do neba. Ale na vstup tam potrebujes nazbierat vela dobrych skutkov, musis mat rada ludi a budes tam. 😵

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@horana ved to, ide o to aby sme sa nechali osvietit

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@zita19 ja to s tou temou myslim celkom normalne. o nic nejde. len ma zaujimal postoj inych ludi. a to je cele.

zuzkaanicka
31. dec 2013

@svetlanatina to je dobre, ze Ta osvietilo 😉

svetlanatina
autor
31. dec 2013

@zuzkaanicka som rada, ze ma osvietilo, lebo uz bolo aj nacase 😀 😀 😀 ale to je taky super pocit ked vas nieco osvieti. 😀 nechajte sa aj ty osvietit 😀

zuzkaanicka
31. dec 2013

@svetlanatina myslis, ze mna este neosvietilo? 😅

anima9
31. dec 2013

Aké je skóre? 😅

zuzkaanicka
31. dec 2013

@anima9 chces sa pridat k vacsine, ci mensine? 😅

horana
31. dec 2013

Tu uz tusim zacina spravna silvestrovska vesela naladicka. No nie je to super sposob ako stravit silvestrovsky vecer 2013? - predsa diskusiu na MK o tom co sa stane po smrti. 😉 Ja uz sa nebudem tusim zapajat nakolko som uz trosku popila, tak aby som tu nepisala kraviny a aby to proti mne niekto nezneuzil 😵 Ale je to fajn, vonku za oknom uz buchaju delobuchy ludi co trenuju na polnoc, atmoska je fajn 😀

anima9
31. dec 2013

@zuzkaanicka Nikam sa nechcem pridávať. A či sa mňa niekto bude predtým pýtať, že kam chcem ísť? 😅