icon

Kde pôjdeme po smrti?

svetlanatina
30. dec 2013

Co si myslite? Kde pojdeme po smrti? mame tri možnosti: do neba, do očistca a do pekla. Kde pôjdete? Prosim napiste, velmi ma to zaujima. budem to pocitat.

Strana
z7
ewellina
2. jan 2014

@svetlanatina Ja som čítala okrem Márie Simma aj o pani Glorii Polo, zubnej lekárke, z Kolumbie, do ktorej udrel blesk. Veľká časť jej tela bola spálená, ona zomrela, no prebrala sa a bola zázračne uzdravená. Počas jej smrti prežila jej duša hrozné veci, tvrdí, že stála pred bránou pekla. Bolo jej však umožnené vrátiť sa späť na zem, aby o tomto svojom zážitku mohla hovoriť. Čítala som to už pred rokmi, ale táto téma mi dala podnet vrátiť sa k tomu znova a znova si uvedomiť niektoré závažné veci.

ewellina
2. jan 2014
zuzkaanicka
2. jan 2014

@svetlanatina na jednej strane pises, ze tuto temu netreba zlahcovat a ked si clovek precita Tvoj uvodny prispevok, tak zlahcovanie z neho priam trci 😕

ewellina
2. jan 2014

@zuzkaanicka Ja nemám z toho úvodného príspevku taký dojem.

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ewellina a ja zase mam ... ved to chcela pocitat ... to je mozno pokus o vtip, ale nepodareny 😉

ewellina
2. jan 2014

@zuzkaanicka Nemyslím, ale v každom prípade je to podnet na diskusiu o vážnych veciach.

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ewellina kazdy clovek to vidi inak (myslim ten uvodny prispevok) ... podla mna bol napisany nestastne, ak chcela vaznu debatu 😉 ... ale to je moj nazor a nevnucujem Ti ho ... nemusis ho prijat, tak ako ja neprijimam Tvoj 😉

svetlanatina
autor
2. jan 2014

@ewellina o Glorii Polo som necitala. Urcite si ju precitam, lebo ma take veci zaujimaju. Ja som citala Nebo nie je vymysel. Je to tiez dobra kniha o jednom 4 ročnom chlapcekovi, ktory sa pocas operacie dostal do neba. Opisuje ako to v nebi je, ze tam stretol niekoho z rodiny a dokonca, ze stretol svoju sestricku, ktoru mama potratila. Po nejakom case mame povedal, ze mu chyba jeho sestra a ona mu vravela: " ved sestru mas doma." Ale on povedal: "ale ja myslim na tu sestru, ktoru si potratila ked si ju mala este v brusku." A jeho mama bola prekvapena z toho čo jej vravi,lebo nikto okrem manzela nevedel, ze ona cakala dieta a to dieta potratila. Takze tak.
Ono su to take veci, ze niekto si pomysli, ze to je vymysel. Ale zasa niecomu clovek verit musi.

vejula
2. jan 2014

@ewellina
@zuzkaanicka na mna ten uvodny prispevok tiež pôsobil trošku zvlaštne, určite by som to osobne formulovala inak

zuzkaanicka
2. jan 2014

@vejula presne, na mna posobil vseliako, len nie vazne 😝 ... ak bol vazny umysel, tak to malo byt hned v uvode jasne vymedzene 😉

ewellina
2. jan 2014

Bavíme sa tu, či to myslela vážne, či nie, zatiaľčo podstata uniká...

vejula
2. jan 2014

@ewellina pozri ak sa na to pozriem zo stranky, že uvodný príspevok bol určený všetkym - tak prečo tam dala tieto tri možnosti. Ak bol určený pre kresťanov katolíkov, tak je to tiež nezmysel, lebo nik nemôže vedieť kam po smrti pôjde. KEd píše, že si človek po smrti môže vybrať isť do pekla a podobné veci. Ako ja chapem, že mame každý inak posunuté myslenie. Tento príspevok mi vyznel jednoducho velmi plytko. To je môj nazor, a zakladatelku za nneodsudzujem. len pišem ako to na mna pôsobilo. Ale reagovala som, lebo napriek nešťastne zvolenej forme napísania príspevku ma tato tema zaujima

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ewellina mozno Tebe unika ... ja som sa tu uz vyjadrila, ze toto je prilis hakliva tema, aby som sa na verejnosti o nej bavila 😉 ... takze Ty sa kludne otvor a napis, isto sa nejake pridaju ... vobec si nemusela reagovat na moj prispevok a mohla si uz debatovat o podstate 😉

ewellina
2. jan 2014

@zuzkaanicka áno, už som oľutovala, že som na teba reagovala, lebo sa tu riešia nepodstatné veci a na takéto debatky, nemám čas.

Prajem pekný deň.

ewellina
2. jan 2014

@vejula Prečo si ma označila? Nechcem viac rozoberať, ako to zakladateľka myslela, prečo dala tri otázky a nie štyri, atď....

Aj Tebe pekný deň.

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ewellina tak neviem preco si to olutovala, ja som Ti len napisala svoj nazor-je iny ako Tvoj, ale v zivote to tak chodi, nebude Ti kazfy len pritakavat 😉

ewellina
2. jan 2014

@zuzkaanicka citujem samu seba: "lebo sa tu riešia nepodstatné veci a na takéto debatky, nemám čas." - preto. Nepotrebujem, aby si mi pritakávala.

Maj sa krásne. Ahoj. Papa.

zuzkaanicka
2. jan 2014

@ewellina tym pritakavanim som nemyslela seba, to bolo myslene vseobecne 😉 ... a krasne sa mam 😉

vejula
2. jan 2014

@ewellina ok tak teraz k veci... KDe pôjdeš po smrti? 🙂

eeffka
2. jan 2014

no ja pojdem do pece (krematorium) 😀

durino
2. jan 2014

Ale damy,uz sa tolko nehasterte. 🙂 Ved, ako hovoria prikazania, miluj svojho blizneho, ako seba sameho. A treba vediet odpustat. Aky by bol svet krasny, keby sa vsetci spravali podla prikazani... Tymto na nikoho nenarazam, len hovorim vo vseobecnosti.

ewellina
5. jan 2014

@vejula Odpovedám prostredníctvom IP. 🙂

tamaee
18. okt 2020

@macamac vrátil bol taký film o takom ujovy Podľa skutočnej udalosti on bol na 10min v nebi

alexk12
18. okt 2020

@svetlanatina tak ja predpokladám ze najskôr pôjdem do truhly a potom do spaľovne potom už netuším kde...

kassandra25
18. okt 2020

@svetlanatina niekto nemusi ist ani na vsetky z tych 3 miest. Moze ostat aj tu na zemi.

majka2071
14. feb 2022

Duchovia

Strana
z7