icon

Kde požiadať o councel flat - house?

patriciaconkova19
25. dec 2015

Dobry vecer velmi by mi pomohlo ak by ste mi poradili ohladom councel flat/house. Som v 7 mesiaci tehotenstva moj manzel pracuje na full time no nevyzijeme s neho nakolko byvame v 1bed. flat vo Walsall a platime najom 400libier ...Kedze ma vyplatu uz druhy mesiac 1000£ tak nam schvalili len 1£ tyzdenne [housing benefit]... Byvame tu uz od 30. Januara 2015 a predtym mal vyplatu okolo 700=800£ ale krasne sme s nej vyzili housing nam platili 129£ kazde dva tyzdne takze sme doplacali len 140£ ...teraz si musime platit cely byt sami + elektriku, vodu, councel ...Vseho vsudy nam vychadza okolo 350£ s celej vyplaty a este s tych penazi platime kazdy mesiac 58£ na autobus aby sa mal ako dopravit do roboty a to muz robi nadcasy kazdy den cize ho nevidam vobec... niekedy robi aj nocne a aj vikendy.... Ideme mat male a nemozme mu kupit ani vybavicku kedze ledva vyzijeme s jedlom ...Housing to nezaujima nakolko ma vyplatu raz mesacne a to 1000£ ...Ziadali sme o councel flat v nasom regione no povedali nam, ze od roku 2003 uz nedavaju .... Nechce sa mi tomu verit lebo mam vela znamych, ktory maju councel byty a byvaju o 5mil dalej od nas [blizsie k Birmingham] ... Mozem ziadat o councel flat?? neberieme ziadne benefity okrem housing benefit co je kazde dva tyzdne 1£ .... Vopred dakujem za kazdu radu...

zuzana_pe
27. dec 2015

a co materska, mas na nu narok? To je cca 500 £ mesacne..