Kde predávate oblečenie, ktoré už nenosíte?
Ahojte. Kde predávate oblečenie ktoré je vam už malé alebo ho už nenosíte? Vytriedila som skriňu a mám toho veľa. Darovať to nechcem lebo s tým mám zle skúsenosti. Predala by som to za symbolické sumy len neviem kde to mam dať,kde sú seriózne baby. Ďakujem
Ja som to uz vzdala a kvoli tomu aby som tam dala na znackove veci 1e to ani fotit nejdem,vyhadzujem hned ako mi to zacne zavadzat
@elenatomasova no a to vadi?
Skus aj Lioru tu na MK. Majú aj vebku. Pobaliť veci, poslať. Ak na tom nechceš extra zarábať, len sa toho zbaviť je to riešenie.
Ide o to o akom oblečení sa bavíme či z lacných reťazcov, nosene oblečenie alebo nenosené kúpené omylom atd. Muž ma v skrini obleky z vysokej školy a čaká kým do nich schudne 🙈 a obleky nenosí už 20r zbaviť sa toho nedá je mu to ľúto vyhodiť tak to držíme ďalej v skrini. Svoje drahšie veci predávam cez remixshop je to malo peňazí ale nehadzem do kontajnera a to mi stačí teraz to funguje tak že zadáš značku a typ oblečenia a hneď sa zobrazí cena za ktorú to vykúpia v prípade ak to schvália (nie je to poškodené deravé upravované atd.). Zabalis balik a na druhy den príde pre balik kurier. Trva to dlho kým to oni preberú a schvália - aj dva tri mesiace ale je to veľmi pohodlne.

Ja neviem ani za symbolické ceny, 0.50€ alebo 1€ za kus predať po dcére ani na FB a ani na MK...ide to rovno do koša akonáhle mi to začína zavadziať