icon

Kde predávate oblečenie, ktoré už nenosíte?

26. máj 2022

Ahojte. Kde predávate oblečenie ktoré je vam už malé alebo ho už nenosíte? Vytriedila som skriňu a mám toho veľa. Darovať to nechcem lebo s tým mám zle skúsenosti. Predala by som to za symbolické sumy len neviem kde to mam dať,kde sú seriózne baby. Ďakujem

Strana
z2
tanyag
19. feb 2023

Ja neviem ani za symbolické ceny, 0.50€ alebo 1€ za kus predať po dcére ani na FB a ani na MK...ide to rovno do koša akonáhle mi to začína zavadziať

taminka1986
19. feb 2023

Ja som to uz vzdala a kvoli tomu aby som tam dala na znackove veci 1e to ani fotit nejdem,vyhadzujem hned ako mi to zacne zavadzat

dadymima
19. feb 2023

@zooeynka napriklad ze som jej to priniesla az domov (20km do ineho mesta) a nepocula som ani len DAKUJEM, odvtedy si vyberam co a komu podarujem…

zooeynka
20. feb 2023

@elenatomasova no a to vadi?

zooeynka
20. feb 2023

@dadymima tak ked niekto ani nezabuci dakujem to uz naserie. Ale si mila ze sa trepes kamsi 20 km, ja by som taka ochotna nebola. Bud si pridi, alebo mas smolu.

adrianap83
20. feb 2023

Skus aj Lioru tu na MK. Majú aj vebku. Pobaliť veci, poslať. Ak na tom nechceš extra zarábať, len sa toho zbaviť je to riešenie.

zeldia
4. mar 2023

Ide o to o akom oblečení sa bavíme či z lacných reťazcov, nosene oblečenie alebo nenosené kúpené omylom atd. Muž ma v skrini obleky z vysokej školy a čaká kým do nich schudne 🙈 a obleky nenosí už 20r zbaviť sa toho nedá je mu to ľúto vyhodiť tak to držíme ďalej v skrini. Svoje drahšie veci predávam cez remixshop je to malo peňazí ale nehadzem do kontajnera a to mi stačí teraz to funguje tak že zadáš značku a typ oblečenia a hneď sa zobrazí cena za ktorú to vykúpia v prípade ak to schvália (nie je to poškodené deravé upravované atd.). Zabalis balik a na druhy den príde pre balik kurier. Trva to dlho kým to oni preberú a schvália - aj dva tri mesiace ale je to veľmi pohodlne.

mama004
Odpoveď bola odstránená
ajja1
Odpoveď bola odstránená
madeline1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2