icon

Kde robia striekané opálenie vo Zvolene?

veronikacarnokyova
14. júl 2012

ahojte žienky.. chcem sa opýtať či je niekde vo Zvolene salón kde nastriekajú opálenie, a či máte nejaké skúsenosti a kolko vás to vyšlo, na celé telo... našla som milión tém ale ani v jednej som sa nedočitala či je to aj vo ZV.

zigzag
14. júl 2012

ahoj, neviem ako je to vo zvolene, ale tak ti poviem,ze je to vidiet,ze je fake,,, najma na rukach,ked to schadza dole, na laktoch, kolegyna sa s tym nechavala striakt pravidelne, az bola oranzova, a mala vsetko doma pofarbene a hnedo a oranzovo, vankus ja plachtu,, ked sa potis, tak to pusta...aj golier na bluzke pofarbilo, nadavala na to,ze vsetko farbi, ale fake tan musel byt 😀

hajanka
14. júl 2012

@veronikacarnokyova ja som minule videla u nas jedneho chlapika co sa viem ze sa chodi striekat, ako vyzeral, nedokazem asi slusne opisat 😅 ako pomaranc este horsi 😅
preco chces opalenie riesit takto?

veronikacarnokyova
autor
15. júl 2012

@zigzag @hajanka.. mali sme isť na svadbu v okt.. ale prehodili to na august a nemám šancu sa niekde opáliť.. chcem to len na jeden deň, nie pravidelne.. preto sa pýtam 🙂 a ešte preto že minule leto ma opálilo podla trička vzadu a keď si oblečiem šaty s holým chrbtom bude to asi trošku divné.. si myslím.. a toto je jediné riešenie ako to dať na poriadok 😀 😀 😀 😀 a najradšej by som bola keby to robili vo zv..

zigzag
15. júl 2012

@veronikacarnokyova a tak to ano potom, rozumiem, my ideme na svadbu zaciatkom septembra, tak chodim povonku iba v tielku na ramienka, a uz som uplne cierna, kazdy sa ma pyta,ze kde sme na dovonke boli, ci sme sa nebali s malym babom, ja sa iba zasmejem a poviem,ze som na mateskej dovolenke, ze to z tolkeho kocikovania povonku 😀 viem,ze v BA robia, a nerozmysla si nad solariom? 3x a budes pekne opalena, zalezi tiez akym opalovacim kremom sa natries pred samotnym opalovanim,,, ako ked budes 3 min, zalezi podla typu koze, urcite ti to neuplizi..... a mamka robi na lekarskej kozmetike v PO, a jej kolegyna sa tam u nich tiez tak dala opalovat v lampe,koli satam na svadbu... 😉 ja som bola na jednu seriu opalovani tiez ale to ked som mala 20 rokov,koli akne, a naozaj mi pomohlo, a kozu krasne pripravilo na leto,,do zlata ma oplilo hned na prvon slniecku vonku,, ja som tmava, ale toto olalenie po solariu bolo krasne.... 😉

veronikacarnokyova
autor
15. júl 2012

ja nechcem velmi solarko.. radšej takto..na jeden raz mi to stači.. 🙂

katren
15. júl 2012

@veronikacarnokyova aj mne jeden raz stacilo...dala som si na sestrinu svadbu, bola som v 7-mom mesiaci a tiez v auguste ....striekali ma vo stvrtok poobede, minimalne 8 hodin sa nesmies sprchovat a ani nic podobne...ked sa velmi spotis, pocas "schnutia", tak ti ostanu flaky....prvy den si jak cernoch, druhy lepsie a v sobotu to bolo pekne, prirodzene....ale ak by mali byt zas take horucavy ako boli minuly tyzden, tak by som do toho urcite nesla.... 😉
ja som mala flaky na chrbte a saty cele hnede, bo ked sa to otiera, tak to farbi vsetko naokolo....ja by som si to uz nedala.....
a skus sa prekliknut na mojasvadba.sk, tam budu mat nevesty podla mna viac informacii, kedze take veci pred svadbou riesia 😉

veronikacarnokyova
autor
15. júl 2012

@katren vieš čo ja som našla fórum neviem či nie to čo spomýnaš na mojasvadba.. a dost vela dorbých ohlasov tam bolo.. mňa hlavne zaujíma kde to robia vo ZV...

katren
15. júl 2012

@veronikacarnokyova ved prave preto si myslim, ze tam budu viac vediet ze kde 😉 pre nevesty je to stale aktualne

veronikacarnokyova
autor
15. júl 2012

@katren no skúsim ešte pozrieť :P

katren
15. júl 2012

@veronikacarnokyova 😉 ja som hladala infosky ohladom bielenia zubov a pytala som sa tam....skor ma napadlo hladat tam, kde je to aktualne 😉