Kde robia striekané opálenie vo Zvolene?
ahojte žienky.. chcem sa opýtať či je niekde vo Zvolene salón kde nastriekajú opálenie, a či máte nejaké skúsenosti a kolko vás to vyšlo, na celé telo... našla som milión tém ale ani v jednej som sa nedočitala či je to aj vo ZV.
@veronikacarnokyova ja som minule videla u nas jedneho chlapika co sa viem ze sa chodi striekat, ako vyzeral, nedokazem asi slusne opisat 😅 ako pomaranc este horsi 😅
preco chces opalenie riesit takto?
@zigzag @hajanka.. mali sme isť na svadbu v okt.. ale prehodili to na august a nemám šancu sa niekde opáliť.. chcem to len na jeden deň, nie pravidelne.. preto sa pýtam 🙂 a ešte preto že minule leto ma opálilo podla trička vzadu a keď si oblečiem šaty s holým chrbtom bude to asi trošku divné.. si myslím.. a toto je jediné riešenie ako to dať na poriadok 😀 😀 😀 😀 a najradšej by som bola keby to robili vo zv..
@veronikacarnokyova a tak to ano potom, rozumiem, my ideme na svadbu zaciatkom septembra, tak chodim povonku iba v tielku na ramienka, a uz som uplne cierna, kazdy sa ma pyta,ze kde sme na dovonke boli, ci sme sa nebali s malym babom, ja sa iba zasmejem a poviem,ze som na mateskej dovolenke, ze to z tolkeho kocikovania povonku 😀 viem,ze v BA robia, a nerozmysla si nad solariom? 3x a budes pekne opalena, zalezi tiez akym opalovacim kremom sa natries pred samotnym opalovanim,,, ako ked budes 3 min, zalezi podla typu koze, urcite ti to neuplizi..... a mamka robi na lekarskej kozmetike v PO, a jej kolegyna sa tam u nich tiez tak dala opalovat v lampe,koli satam na svadbu... 😉 ja som bola na jednu seriu opalovani tiez ale to ked som mala 20 rokov,koli akne, a naozaj mi pomohlo, a kozu krasne pripravilo na leto,,do zlata ma oplilo hned na prvon slniecku vonku,, ja som tmava, ale toto olalenie po solariu bolo krasne.... 😉
ja nechcem velmi solarko.. radšej takto..na jeden raz mi to stači.. 🙂
@veronikacarnokyova aj mne jeden raz stacilo...dala som si na sestrinu svadbu, bola som v 7-mom mesiaci a tiez v auguste ....striekali ma vo stvrtok poobede, minimalne 8 hodin sa nesmies sprchovat a ani nic podobne...ked sa velmi spotis, pocas "schnutia", tak ti ostanu flaky....prvy den si jak cernoch, druhy lepsie a v sobotu to bolo pekne, prirodzene....ale ak by mali byt zas take horucavy ako boli minuly tyzden, tak by som do toho urcite nesla.... 😉
ja som mala flaky na chrbte a saty cele hnede, bo ked sa to otiera, tak to farbi vsetko naokolo....ja by som si to uz nedala.....
a skus sa prekliknut na mojasvadba.sk, tam budu mat nevesty podla mna viac informacii, kedze take veci pred svadbou riesia 😉
@katren vieš čo ja som našla fórum neviem či nie to čo spomýnaš na mojasvadba.. a dost vela dorbých ohlasov tam bolo.. mňa hlavne zaujíma kde to robia vo ZV...
@veronikacarnokyova ved prave preto si myslim, ze tam budu viac vediet ze kde 😉 pre nevesty je to stale aktualne
@veronikacarnokyova 😉 ja som hladala infosky ohladom bielenia zubov a pytala som sa tam....skor ma napadlo hladat tam, kde je to aktualne 😉

ahoj, neviem ako je to vo zvolene, ale tak ti poviem,ze je to vidiet,ze je fake,,, najma na rukach,ked to schadza dole, na laktoch, kolegyna sa s tym nechavala striakt pravidelne, az bola oranzova, a mala vsetko doma pofarbene a hnedo a oranzovo, vankus ja plachtu,, ked sa potis, tak to pusta...aj golier na bluzke pofarbilo, nadavala na to,ze vsetko farbi, ale fake tan musel byt 😀