icon

Kde sa nachádzajú farmy so samozberom?

kisska
8. júl 2009

Ahojte, prave som videla v spravach, ze niekde na Sk existuje farma, kde sa daju nazbierat cucoriedky a ine ovocie. Samozrejme, nebol tam kontakt, neviete nahodou, kde sa take farmy nachadzaju? Ide mi hlavne o tie cucoriedky, ale pre ostatnych bude iste zaujimave aj ine ovocie.
V Matuskove pri Galante predavaju zo sadu vyborne broskyne, ale nemaju samozber. Dakujem

Strana
z2
betka1
8. júl 2009

sice neporadim tebe kisska, ale mozno mamickam, co su v UK. Jedna taka farma je pri Wokingham-e a vola sa Greys Farm. Prave tam maju vela ovocia-jahody, ribezle, maliny, egrese a aj roznu zeleninu- mrkva, brokolica, fazula a tak. Je to fajn pocit, ako keby som zbierala z vlastnej zahradky. 🙂
Ak poznate aj nejake dalsie, tak sem s nimi.

ukmima
8. júl 2009

kisska-aj ja som na to zvedava, manzel vravi, ze su take farmy kolo BA, nahnevalo ma, vzdy povedia z kadial je reportaz...a teraz nie 😠

ukmima
8. júl 2009

teraz som nasla, ze samozber marhul je v Hlohovci 😉

ukmima
8. júl 2009

Galante, Nitre....

ukana
8. júl 2009

v prievidzi su jahody, aj v piestanoch, ale uz je po nich asi 😅

ukmima
8. júl 2009

Inac nam nosia cucriedky z Polska, tam su lacne na trhoch

kisska
autor
8. júl 2009

na severe (Zilina, Tatry a tak) su v sezone dostat aj na trhu cucoriedky, ale tie su zbierane v lesoch. Pripadne sa v BA na trhu predavaju za 3 E za liter... trochu moc na moj vkus... a nie su take velke ako z farmy...

mata2
16. júl 2009

okres PARTIZANSKE----tu su asi 3 farmy -samozber jahôd 😵 .ale uz je po nich,cena sa pohybovala od 1€za kg.

vinka
16. júl 2009

A niečo na východe nepoznáte? 😕

kamoska4447
3. júl 2010

nevedel by niekto kde je samozber malín???

divoska
17. júl 2010

obnovujem temu, zrovna bolo v spravach na markzie o samozbere, tiez by ma zaujimali nejake osvedcene lokality na ovocie.

adriana7
18. júl 2010

samozber broskýň je v PD Čachtice (okres NMnV), ešte nazačal, ale myslím, že budúci týždeň už začne
a potom na jeseň je tam vždy samozber jabĺčok, viaceré odrody, máme vyskúšané, sú chutné a dlho vydržali šťavnaté...

lalia21
18. júl 2010

@adriana7 Ahoj a nevieš po kolko sa pohybuje suma za kg samozberu?

adriana7
18. júl 2010

@lalia21 ,ahoj, toto vôbec neviem, lebo vždy tam boli také normálne ceny, lacnejšie ako v obchode aj na trhu...
ale skús si vygoogliť, majú aj stránku, snáď sú tam aj ceny

divoska
18. júl 2010

@adriana7 tak neviem ci stiham este tentorok ked to nemam po ruke ale ak nie tak buduci.. ;) och ale broskyne by som mohla, dik za info

adriana7
18. júl 2010

@divoska ,
veď aj ja uvidím, dnes v noci som od jednej do pol tretej skoro "odrodila",tak už tiež radšej nič neplánujem, ale my to máme pár km, a tie jabĺčka bývajú až v októbri, tak to si s deťmi a baby vo vajíčku urobíme výlet, je tam pekne, decká aj pomáhajú, aj sa vylietajú...

adriana7
18. júl 2010

takže stránka aj s telefómni pre aktuálne info:
www.pdcachtice.sk

henikav
18. júl 2010

nasla som jeden starsi inzerat, ale myslim ze teraz je sezona marhul, podla mna ked organizovali samozber minuly rok, mozno bude aj tento rok, nie?? http://rastliny-zahrada.hyperinzercia.sk/ovocne...

henikav
18. júl 2010

ci uz je aj po??? Ja len ze u nas v zahrade prave teraz dozrievaju

titkovamiriam
3. jún 2011

dnes v Novom čase-HORNá STREDA-pri Piešťanoch 0915 069 954

sonica
7. jún 2011

zabokreky nad nitrou 1,2E za kilo jahod 😉

kaby
27. máj 2013

ahojte, poradi mi niekto kde je pripadne bude v blizkosti BA samozber jahod, aka je cena? Moze byt aj RAkusko... dakujem. 🙂

angie23
7. jún 2013

@sonica prosím Ťa o kontakt na firmu v žabokrekoch. neviem sa dopátrať kto to tam predáva.
ďakujem anka

sonica
7. jún 2013

@angie23 fuuuu tak kontakt neviem, ja som tam min. sobotu zasla na blind a zbieralo sa, takze sme nazbierali kybel jahod a varili lekvar... 😅 lepsie je ist do tej nepodstlanej casti, su tam zrelsie, vacsie a krajsie, kazdy sa tomu blatu vyhybal 😅

lubos99
5. jún 2014

samozber jahod v Ziranoch pri Nitre, maju aj vlastnu stranku, treba vygooglit, pekne a vonave jahody

petkaally
11. jún 2014

nevite o nejakem samozbere jahod v okoli Galanty? dekuji

muska251
1. júl 2014

neviete o nejakom samozbere uhoriek?

sofinka12345
14. júl 2014

@adriana7 ahoj prosim uz je v cachticiach samozber, chceme ist na vylet na hrad s dcerkou a aj nieco nazbierat,dakujem

Strana
z2