Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    „Dôvod, prečo sa vám negatívne očakávania naplnia vždy a tie pozitívne len niekedy, je ten, že v negatívne výsledky ľahšie veríte. Ak sa vám majú naplňovať pozitívne očakávania, je potrebné, aby ste sa v n e naučili skutočne veriť a nebrať ich len ako niečo, čo „BY“ bolo pekné, ale najskôr sa to nikdy nestane.

    Možno snívate napríklad o živote v bohatstve a hojnosti, ale je pre vás ľahšie uveriť, že aj tak všetko, čo získate, zasa utratíte za účty, niekto vás o to pripraví alebo to stratíte iným spôsobom a zasa budete mať nedostatok. A preto, že tomu naprosto veríte, spravíte z toho svoju realitu. Váš sen, či už o bohatstve alebo o niečom inom, sa nemôže naplniť, keď v skutočnosti neveríte, že je to možné. Namiesto toho, aby ste svoju vieru vkladali do svojich snov a ich realizovania, celú ju zväzujete svojimi negatívnymi náhľadmi a očakávaniami, ktoré sa potom celkom samozrejme vyplnia.

    K tomu, aby ste posilnili svoju vieru v dobro a pozitívne výsledky, budete potrebovať precvičovať svoje ´myšlienkové svaly´. Začnite svoju vieru cvičiť na veciach, ktoré vašej mysli pripadajú dostatočne uveriteľné. Nemyslite hneď na veľké veci ako trebárs na výhru v lotérii. Skúste si napríklad povedať: “Stretnem niekoho príjemného, s kým sa krásne porozprávam a kto ma pozve na kávu.“ Je to pre vás uveriteľné? Však toto sa vám môže stať pokojne v kaviarni za rohom! A keď sa naučíte veriť v tieto drobné pozitívne zážitky, časom budete schopní uveriť aj v naplnenie tých veľkých snov, ktoré máte. Nie je to jednoduché, zvlášť ak ste vyrastali v zarytých presvedčeniach o nedostatku a smole. Ale ide to, chce to len čas, trpezlivosť, vytrvalosť a motiváciu. Určite to stojí za to!
    Nech vaše sny neostanú len vašimi snami!“

    - Radleigh Valentine