icon

Kde sa stratila diskusia "Nemocnica utajila, že svokra im spadla"?

Čo sa stalo s touto témou? Vymazaná, že vraj nevhodný obsah...🤔 Nechápem čo tam mohlo byť nevhodné...no jo...

klarissa25
8. okt 2021

Možno chcela autorka zmazať diskusiu

janai1
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
8. okt 2021

@janai1 to vážne až tak? žeby tá svokra bola v skutočnosti autorka ktorá z toho pádu mala následky ???... 😉

janai1
Odpoveď bola odstránená
aliii3
8. okt 2021

tak cakaju, ze ked sem nieco pridaju, ze im ostatne budeme drzat stranu a ked to tak nie je, tak radsej vsetko daju vymazat :D

dievcacitajucelist
autor
8. okt 2021

@janai1 to fakt? Jejda niektorí ľudia neznesú iný názor ako ten ich...

dievcacitajucelist
autor
8. okt 2021

@janai1 a ďakujem za odpoveď 😊

diusqa761
8. okt 2021

@dievcacitajucelist ahoj včera večer som to čítala a teda robila tam autorka dobrý bordel... Keď jej baby normálne povedali že nie vždy sa kvôli pádu robí sken hlavy keď lekár určí že nemusí začala všetkých hnusne urážať a skákať do každého kto jej nepritakal. Aylinn (tuším tak sa volá) posielala k psychiatrovi , nadávala každej kto nemal jej názor že je isto skorumpovaný zdravotník , aké sú všetky naivné a tupé, ako je zdravotníctvo špina ktorá klame ... no poviem ti že mala som chuť tam niečo prispieť na výplach žalúdka lebo fakt bola dobre prepnutá ale nemala som chuť si kaziť večer. 🤦

dievcacitajucelist
autor
8. okt 2021

@diusqa761 fuha...to už nie je normálna reakcia...asi bola vystresovana z niečoho

diusqa761
8. okt 2021

@dievcacitajucelist šliapli jej tam asi na kurie oko 😓. Ona naozaj nezniesla keď jej to tam baby úplne normálne vysvetľovali. To čo predvádzala bolo na psychiatra. Skrátka videla svoju pravdu 🤷

diusqa761
8. okt 2021

@dievcacitajucelist pritom to mohla byť zaujímavá téma keby sa k tomu tak hnusne nestavala.

laurika999
8. okt 2021

@dievcacitajucelist No to čo tam autorka predvádzala, bolo skutočne "výživné".