Kde sa stratila moja zásielka cez packeta?
Ahojte
Odosielala som zásielky 22.6 niekoľko vždy využijem box packeta
Lenže pri jednej neukazuje nič , len že čakajú kedy ju odosielateľ odošle
Všetky ok ale táto nie
Kde sa mohla stať chyba ? Posielam riadne aj zatváram dvierka ale nechápem
Písala som email
Kde môže byť ? Máte skúsenosť ?
Asi ju kurier neoznačil v systéme. Uz sa mi stalo, ze mi balik ukazovalo v Boxe aj 5 dni, pricom pani uz zasielku mala. A naopak, cakala som zasielku a stale mi ju ukazovalo ako v depe, pricom uz mi ju kurier doniesol.
@betulinka1 takže môže byť že v systéme nie je označená ale už je na ceste k pani ?
Ano ale dobre, ze si im pisala.
Z-Box využívam zásadne len na preberanie zásielok. Balíky podávam výlučne na odbernom podacom mieste presne pre toto. Zásielky podané cez box sa strácajú alebo sa to takto domotá a potom to už ani srnky nedopátrajú.....načo riskovať.
A čo si posielala? Dnes som na FB čítala príspevok od jednej pani že si prevzala balík, a za ním bol ďalší balík bez mena a adresy iba s číslom zásielky a boli tam tuším detské topánky.. kuriér si zrejme nevšimol že tam niečo je a vložil rovno druhý balík
A čo si posielala? Dnes som na FB čítala príspevok od jednej pani že si prevzala balík, a za ním bol ďalší balík bez mena a adresy iba s číslom zásielky a boli tam tuším detské topánky.. kuriér si zrejme nevšimol že tam niečo je a vložil rovno druhý balík
@petra24224 posielala som drahšiu vec takže mi záleží na Tom aby sa to našlo

Asi ju kurier neoznačil v systéme. Uz sa mi stalo, ze mi balik ukazovalo v Boxe aj 5 dni, pricom pani uz zasielku mala. A naopak, cakala som zasielku a stale mi ju ukazovalo ako v depe, pricom uz mi ju kurier doniesol.