Kde si môžu mami v Bratislave oddýchnuť a zacvičiť?

barbisha
8. nov 2010

Je tu uz zalozenych niekolko diskusii o tom, ze kam s detmi v takom a onom veku a kde plavanie a kde kurzy a cvicenia....Pre deticky je toho cim dalej viac a roznych vela moznosti. No moja otazka je Kam s mamami ? 🙂
Kam si moze prist oddychnut, zacvicit a nieco nove sa naucit mama a pritom nemusi riesit au-pairku, ci babinu?? Proste si moze zobrat dietatko so sebou.

No velmi by som sa potesila, keby ste tu tych moznosti napisali co najviac 🙂. Maminy, nezabudajme na seba 🙂

laculik
8. nov 2010

ja by som si neoddychla, nezacvicilaa nenaucial sa nieco nove keby som mala pri sebe deti, s mojimi je to nemozne 😀 . ale ak chcete bezpecne odlozit deti, vyborny je Relaxx v BA. je tam detsky kutik, beru aj malicke deti, tusim uz od 6 mesiacov... Je tam posilka, plavaren, sauna, golf, vsetky mozne "aerobik" cvicenia atd... 😉

barbisha
autor
8. nov 2010

laculik, no je fakt ze ty uz mas deti velike :o). chodia do skolky a do skoly zrejme.
ja som to skor myslela tak,ze maminy co su na MD a maju male deticky 🙂.
ale diky za typ i ked relaxx dost drahy....a za ten detsky kutik sa este nieco doplaca, ci to je v cene rocneho clenskeho??

avanti
18. okt 2011

Pridavam tip na sportovy oddych spolu s dietatom :
ak hladate pohybovu pripravu pre 3-6 -rocne deti v BA, prednedavnom otvorili kurzy v http://www.fitnfun.eu/. (Stare mesto - Radlinskeho). Je tam este malo deti, da sa pripojit, ci prijst pozriet na ukazkovu hodinu. Cvici sa utorky alebo stvrtky, v oba dni su este 2 casove terminy. Navyse maminy si mozu zacvicit hned o miestnost vedla a dieta nechat cvicit s trenerom.

kikiba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ondula
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gelee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
estravenx
30. okt 2011

barbisha, pridavam aj ja tip:
pred nedavnom otvorili kamaratky v petrzalke nove fitko Joyzone, ktore je presne zamerane na maminy s detmi. maju prijemny detsky kutik kde dietatko postrazia kym docvicis, zaroven je vsak hned vo vedlajsej miestnosti aby si nebola daleko. od novembra planuju otvorit aj kurzy pre tehule, ci cvicenie s detmi od 12-36 mesiacov.

greeny
11. nov 2011

Mamaland este som tam nebola ale chystam sa ked mala podrastie 🙂