icon

Kde ste kúpili sáčky na Mikuláša?

4. dec 2023
mirage
4. dec 2023

billa, lidl,jednoda, yeme, tesco, kraj, cba, papiernictva, miestne potraviny.

martinkatinka
4. dec 2023

Vsade maju. Ja som si ale sama usila aj vysila.

nikha2809
4. dec 2023

V každom reťazci som ich videla, ale teda konkrétne my sme kúpili v Metre lebo tam mi napadlo že by sa zišli 😃

autor
4. dec 2023

@martinkatinka wau! Neposles foto?

autor
4. dec 2023

@mirage aj si ich tam videla? Ja nie.

mikadooo
4. dec 2023

Dnes som videla v bille. Skús tam, ak to máš poruke. Ale pýtaj sa predavačiek, lebo u nás to bolo na takom dobrom mieste - pri pohľadniciach 😂. Tak možno aj preto ostali, že ich tam málo ľudí objavilo...

autor
4. dec 2023

Do papiernictiev neviem zbehnúť bez detí.

autor
4. dec 2023

@mikadooo Ďakujem zajtra skúsim tam lebo muž kúpil tašky 🙈. Jedna sa o obyčajné celofánové sáčky s potlačou Mikuláša?

nafka0483
4. dec 2023

U nas v tescu dnes vecer ich mali doslova stovky.

marca12
4. dec 2023

Vidis a ja zhanam tasky,lebo tie mikulasske sacky som nasla len male a nezmesti sa mi tam aj ovocie

saxana000
4. dec 2023

Poctivo odkladam kazdy rok tie iste.mame krasne velke papierove ze tam napcham.aj dzusy ovocie aj oriesky dostali sme.neviem uz.od koho ale odvtedy som take nikde nenasla tak si ich setrim.

autor
4. dec 2023

@saxana000 aj ja som mala odložené, no žiaľ už som ich nenašla.

autor
4. dec 2023

@marca12 sáčky s mackom a svetielkami 🙈?

nikyy
4. dec 2023

Ja som kupovala v lidli minuly týždeň a plus z pepca látkovu cizmu ako každý rok 🙂 ale videla som aj v Kauflande,freshi sacky..

autor
4. dec 2023

@nafka0483 u vás v tescu sa zajtra stavíme teda 🙂 a muž dostane po paprčiach ak tam nájdem aj iné ako kúpil :D.
Mne sa ráta, ak to je v tej čižmičke.

mikadooo
4. dec 2023

Áno, také klasické...

autor
4. dec 2023

@nikyy super nápad. Čižmičku vešiate na okno?

nikyy
4. dec 2023

Nie,položím na parapetu vedľa balíčka normálne 🙂 a do klasickej čižmičky ktorú si dcéra umyje zvyknem dávať banan,mandarínku,alebo kinderko to veľké už ako mi vojde ale aby nebola prázdna 😂

pe_mi
4. dec 2023

@saxana000 ja to isté.obsah balíčkov vždy vysypeme ráno do boxu do špajze (kde máme všetky sladkosti) a sáčky každý rok poctivo deťucham skonfiškujem, zabavim 😁😁😁

ibrunova
4. dec 2023

Jednota

autor
4. dec 2023

@pe_mi :D

autor
4. dec 2023

@ibrunova jednotu nemáme po ruke. Chystala som sa tam keď sme boli u babky, ale nestihla som . Vyzerajú byť veľké, škoda.

mokryponik1
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
4. dec 2023

A nie je to jedno, aké sú?

slavomira236
4. dec 2023

Nekupujem msme domA co deti podostavali v skolke skole. Ja som kupila pred 3rokmi take male tasticky igelitky s mikulasom a pouzijem ich zas

dejka77
4. dec 2023

@marca12 Ja som kupila take tasky s vianocnym motivom u cinana. Teraz budu pouzite uz 3x. Do sacka sa mi nezmesti vsetko.

marca12
5. dec 2023

No a? Ved to je jedno,neprezivaj to tak

zorkahorka
5. dec 2023

To este niekto kupuje? Ja som ich mala doma toooolko, ze som ich darovala

autor
5. dec 2023

Ale hej, ak nekúpim aspoň priesvitné tak budú tie čo máme. Preto sa pýtam, lebo Mikuláša mám už kúpeného mesiac a sáčky som nikde nezohnala, nechcelo sa mi ich objednávať.

danyelia
5. dec 2023

V Tete drogérii, vo Freshi potravinách...