Kde ste našli Boha? Túžim po naplňujúcom vzťahu s ním
Kde ste Ho objavili a povedali sama pre seba konečne som Ho našla? Kde aa vám uľaví vždy keď vám je ťažko? Kde cítite ze vás počúva a je s vami?
Odporúčam chodiť pravidelne raz/dva krát do roka na duchovné cvičenia.
skús sa pridať do skupinky Veriace mamičky...tam sa viac rozvinie táto Tvoja téma 🙂 pozývam Ťa 🙂
Boha som našiel v láske. V láske k stvoreniu. K zvieratkam k prírode k ľuďom k deťom k predkom svojim aj ku Kristovi. A k sebe ako ku jednému kúsku Boha. Spoznávajú ho cez lásku k všetkým týmto jeho stvoreniam a nájdi v sebe dobrú vôľu. Nie fanatizmus a bigótnost ale dobrú vôľu a láskavosť, pochopenie porozumenie. Nesúď a nehodnoť. Rozlišuj medzi dobrom a zlom ale nehodnoť. Rozjimaj o ňom v sebe a spoznávaj ho v sebe a v prírode. Cez prírodu sme s ním všetci spojení.
ja som zacala svatym pismom citat si ho po vecerom po troske a potom som sa snazila podla toho zit a konat
Keď som sa s ním úprimne začala rozprávať, hovoriť mu všetko, v ťažkých chvíľach som si pred ním vyliala svoje srdce, kládla som mu otázky, čakala odpovede. NIKDY ma nesklamal❤️
@mariaveronikag Môžem poprosiť aj ja o pozvánku do skupiny? 🙂
@mima172 Pravdaže, pridaj sa 🙂
Nájdeš to v skupinkách : Veriace mamičky a poprosíš o vstup. 🙏 Teším sa 🙂
Napíš mi IP ak chceš 🧡
V kazdodennom zivote, vzdy ked je mi tazko, sa stane nieco, ze mi napadne a predsa ma má panbozko rád.
V Biblii- Bozom slove, s uprimnou modlitbou-prosbou. Boh sam zaslubil: „"Budete ma hľadať, a nájdete ma; keď ma budete hľadať celým srdcom,"“
Jeremiáš 29:13

Najviac je prítomný v Eucharistií. Tiež ho môžeš nájsť aj vo svätom písme. Väčšinou dáva také inšpirácie. Každá dobrá myšlienka pochádza od neho.