Kde ste sa spoznali s vaším priateľom/manželom ?
Nemala som ani 20, ked som ako brigádnička prisla do novej praci v kaviarni, a hneď som zbadala vysokeho ciernovlaseho barmana 😉 "tak ten bude moj", som si povedala a tak aj bolo.. dnes sme 7rokov spolu, z toho 3roky manzelia a o dva mesiace budeme rodicia, bábätko je na ceste 😉
Na chate, bola som tam so svojim sucasnym partnerom, chodit sme spolu zacali az o 5 rokov neskor 🙂
Cez kamosku, ked ma priviedla k jej partii. Pisal sa 1.5. 1996, dokonca som ho odmietla, vzapati som si uvedomila, ze som spravila velku chybu, dala som tomu sancu, sme spolu 22 rokov, 17 rokov ako manzelia a nelutujem, bolo to moje najlepsie rozhodnutie v zivote.
Nikdy by som neverila ale na disce a šiel má dohodiť svojmu kamosovi a nakoniec dohadzovac žije somnou 19 rokov z toho 18 manzelia😁
@vivien9 Spoluziak zo strednej.Chdili sme spolu do triedy.15 rokov manzelia,2 deti.
@vivien9 Na pokeci. Najprv som ho odmietala a az potom som tomu dala šancu na nieco viac. Najlepšie rozhodnutie v živote.
Mňa poslala na rande sesternica s jeho sestrou. Do vtedy sme sa nevideli nepoznali.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/kde-ste-sa-spoznali-s-manzelom-2/