Kde ste si dali vytlačiť vlastné vianočné pohľadnice?

27nika
18. nov 2016

Ahojte, chcem si dať vytlačiť vlastné vianočné pohľadnice, urobiť ich viem, len chcem poradiť kde ich mám dať vytlačiť. Tie, čo už máte skúsenosti, kde ste boli spokojné s kvalitou a cenou? Ďakujem za odpoveď 😉

doly7
18. nov 2016

Myslim,ze najlepsie to bude v tlaciarni,v potravinach zatial taketo sluzby neponukaju.Cenove ponuky telefonicky.Mala seria predrazena,velka asi nie je potrebna.Farebna kopirka a kvalitny fotopapier,je to napad mozno originalny,ale zbytocne narocny na realizaciu aj financie.Pre firmy ako zakazka absolutne nezaujimave.Asi to tiez poriesia len formou kvalitnej fotokopie z Tvojho originalu a to mozes spravit aj Ty.

27nika
autor
18. nov 2016

@doly7 je mi jasne, že v potravinách to nevybavím, ja som chcela odporúčanie na web stránku, kde boli baby spokojné. Takže svoj ironický a úplne zbytočný komentár si si mohla odpustiť.

monicm
18. nov 2016

@27nika A to chceš fotopohľadnice, alebo ako? Lebo ak fotopohľadnice, tak to robí aj fotolab, happyfoto, bude z toho klasická pohľadnica, ktorú môžeš poslať s tvojim vlastným obrázkom.

27nika
autor
18. nov 2016

@monicm ďakujem posielam srdiečko 🙂 a máš aj osobnu skúsenosť?

monicm
18. nov 2016

@27nika ďakujem za srdiečko. ja som si kedysi dávala robiť, ale teraz už neviem, či v happyfote, alebo fotolabe, ale bola som spokojná. Normálny papier, ako býva na pohľadniciach, kvalita bola dobrá. Je to síce už nejaký ten rok, ale v happyfote si dávam robiť fotoknihy a aj kalendáre a som spokojná.

doly7
18. nov 2016

@27nika Aka otazka taka odpoved.Prepac,ze som sa dotkol Tvojho originalneho umeleckeho ega.Naozaj vyrobit vlastne pohladnice je famozne originalne a hlavne rentabilne.Dufam ,ze vsetci ocenia Tvoju originalitu a kreativitu.Niekedy ironia pomqha v triezvom uvazovani.Tiez poznam jednu Tvoju krajanku co mala taketo originalne napady.Tak vela zdaru pri realizacii.

monicm
18. nov 2016

@doly7 Len tak mimochodom, ty si jej na otázku neodpovedal, alebo hej? Lebo ak viem čítať, tak sa pýtala, kto má aké skúsenosti s kvalitou a cenou. A odpoveď na to som u Teba nenašla, alebo hej?

27nika
autor
18. nov 2016

@doly7 najpr si prečítaj moju otázka a potom pouvažuj či tvoja odpoveď bola na moju otázku a ak nemáš žiadnu skúsenosť a nevieš odpovedať k veci tak nekomentuj, veď odpovedať nemusíš na každú otázku, ktorú si prečítaš. Presne ty patriš k ľuďom, ktorý kazia úroveň celého fóra na MK.

gumimaci
18. nov 2016

@27nika Ja si davam robit kazdy rok Cewe cez Dm, daju sa uplatnit aj rozne DM zlavy. Vacsinou si davam balicek 10pohladnic a kazda ma iny motiv.

27nika
autor
18. nov 2016

@gumimaci ďakujem, posielam srdiečko

gumimaci
18. nov 2016

@27nika za malo a hento vyssie si nevsimaj, vobec netusi o com je rec ale mudrovat bude 🙂

27nika
autor
18. nov 2016

@gumimaci a aka je dodacia doba?a objednava sa to na predajni tam kde foto?

gumimaci
18. nov 2016

@27nika tusim okolo 5 dni, Cewe je vlastne Fotolab, ale je tam moznost, vyzdvihnutia na predajni DM. Potom to ide cez ich kasu, niekedy su aj v tych zlavovych knizkach kupony na produkty fotolab, len to treba sledovat. ale pouzit kupon -10% atd.
Takze treba si stiahnut Softver http://www.dmfoto.sk/ postup je naozaj velmi jednoduchy: Na vrchnej liste je vyber produktov, medzi nimi su Fotopoladnice a otvori sa ti vyber, ci chces skladacie, alebo klasice, ja si davam robit Fotopohladnice klasik, sada 10ks od 10,99€ - su dalej na vyber 2 moznosti Easy (vsetky rovnake) alebo Vario (kazdu pohladnicu musis upravit zvlast).
Ja teraz cakam na vianocne fotky a tiez ich tam budem posielat, babky sa z toho velmi tesia 🙂

27nika
autor
18. nov 2016

Super baby dik, zajtra to pokukam 🙂