icon

Kde stiahnem knihu A dosť?

terezka1947
23. apr 2013

Ahojte,
chcem sa opytat,ci sa neda niekde zdarma stiahnut kniha A dost!
V MARTINUSe ju maju...a ked nebude ina moznost,objednam,ale uz kupujem tooolko knih,ze musim hladat aj ine,lacnejsie cesticky,inak nebudeme mat,co papat 😀

Strana
z3
tinkax
23. apr 2013

maju ju na TKLibri.sk za 10 eur, inac by ma celkom zaujimal jej obsah, co take objavila ze jej to vo vychove tak funguje ?

fadda
23. apr 2013

..tak tu sa ale stretli "bohabojny vlastenci"no divcence a ja pojdem urcite do "pekla" za svoje ciny. A vezmem so sebou aj terezku 1947,a budeme pykat za svoje zlociny spolu 😉

limoncino
23. apr 2013

ja žasnem, ako sa nevinná otázka zvrtla v hon na čarodejnice..
Viete, čo hovorievala moja nebohá babka?? Moja vec a Tvoja vedľajšia starosť... keď si chce niekto niečo stiahnuť, tak nech si sťahuje.... Ak ich chytia, budú platiť oni, nie vy, tak ako nerozumiem, načo vyťahujete vidly a pochodne... keby sa tak každý staral sám o seba, o koľko by bol tento svet krajší...

tortelinka
23. apr 2013

@fadda aj mna prosiiiiiiiiiim, inak ja sa idem branit, stahujem preto, lebo nechcem mat doma vela knih na papieri, naplno fici citacka knih a poctivo kupujem to co sa da, akurat skoro nic co chcem sa da kupit v e forme

kmkke
23. apr 2013

A teraz ma "zabite", lebo ja mám doma asi 500kníh kúpených, a asi 5000 stiahnutých a fičím na všetkých možných linkách kde sa to stiahnuť dá. A budem sťahovať naďalej, lebo tie pálky ktoré sa tu pýtajú za knihy sú nehorázne. V AJ stojí kniha 3libry a v svk preklade 17eur. Ako nech s tým idú vydavateľstvá do teplých krajín!
Samozrejme, sú knihy, ktoré by som nestiahla ani náhodou, ale pekne krásne si ich kupujem, ale to len preto že ide o pôvodnú slovensku tvorbu a autori ako Brat, Futová, Karpinský a spol. tiež musia z niečoho žiť 😀

libela
23. apr 2013

@mima4 nie každý tak uvažuje, a musím povedať, že osobne som sa s tým názorom nstretla

kvetinka211
23. apr 2013

@terezka1947 ja mam tu knizku pozicanu a citam ju zo slusnosti k osobe ktora mi ju pozicala ... no myslim ze debaty o tom, ci sa ta knizka ma alebo nema stahovat su dost absurdne 😀 Nedala by som za nu ani 5 centov ... mierne priblbla americka novinarka isla do pariza a ma pocit ze vynasla penicilin ... kopec vaty a par veci nad ktorymi ma zmysel sa na sekundu zamysliet (ale aj to skor nad chybami v uvazovani a odporovanim si samej sebe zo strany autorky). Este som len v prvej 1/3 a obavam sa ze to uz nebude lepsie ... Jedine posolstvo z tej knihy ktore by si vsetci mali zobrat k srdcu je ze americania su prilis zahladeni do knih o vychove a vysledok je kadejaky ... takze berte knizky o vychove s rezervou, kludne si ich stahujte na prelistovanie a ked najdete taku dobru ze ju mate chut precitat od A po Z a riadit sa nou kazdy den, tak si ju kupte.
Btw. ked ju mam pozicanu tak si tiez @mima4 beriem vec za ktoru som nezaplatila 😉 ? Autorske prava su dost kontroverzna vec a v buducnosti sa v tejto oblasti udeju mnohe zmeny.

dana_l
24. apr 2013

@terezka1947 daj temu zavriet lebo sa tu este viacej popise a uz si videla ze nas narod je velmi sikovny "na rady"

mima4
24. apr 2013

Myslim ze z mojej strany uz sa tu nebudem viacej k tejto teme vyjadrovat.

Vidim, ze vladu ktoru mame, je skutocne VLADA LUDU, ktory bol prirodzene vychovavany a vedeniu ku kradnutiu a este sa uraza, ked mu niekto povie, ze je zlodej...

Tato krajina vzdy bude bananovou republikou, kym neprejde od padu komunizmu niekolko generacii. Komunizmus velmi zdegeneroval ludi, ich myslenie, ich zivoty.. kto nekradne, okrada vlastnu rodinu... zlate heslo slvoenskej mentality, vdaka ktorej je tato krajina tam kde je.

@limoncino ja ti nieco ukradnem, a poviem ti, staraj sa ty sama o seba... ja si myslim, ze mali by sme verejne hovorit o nezdravych aspektoch nasej spolocnosti, ak vobec chapes, o com ja hovorim.. boli tu protesty gorili.. ale aj tam sa pekne ukazalo, ako tolerujeme zlodejstvo, mafie... a tolerujeme ich preto, lebo sme rovnaki... len nemame moznosti ake mali urciti ludia

mima4
24. apr 2013

@sasavi cize autorka knizky verejne zverejnila knihu na webe?
lebo ak nie.. tak dobre tu klames!! a vtedy je to zlodejstvo!!

mima4
24. apr 2013

@liz_lemon ale ked vies, ze niekto nezakone nieco spravil a ty dobrovolne ides mat z toho tiez uzitok, tolerujes jeho cin a si v podstate spoluvinicka...

ak nechceme aby nas okradali politici, nekradnime aj my... ked kradneme, aspon drzme hubu..

mima4
24. apr 2013

Uz koncim s vyjadrovanim sa tu..!!!!

Krajna bez moralnych hodnot je krajna upadku a biedy!

terezka1947
autor
24. apr 2013

@mima4 mas vo vela veciach pravdu(a chapem podstatu toho,co si tym vsetkym myslela),aj ti ju mnohi uznali....len myslim kazdeho poburilo oznacenie zlodej(mna teda urcite) a dalsie tvoje priklady....jasne,zla tema-a nie len tema-chapem,ze takto sa urcitym sposobom kradne,ale neda sa zovseobecnovat a hned urazat a hodnotit ludi,kt.nepoznas...
Tema bola myslena tak (a mnohe to aj tak pochopili),ze ci je ta kniha na nete...ak je(a to uz nemozem riesit akym sposobom sa tam dostala)rada by som sa k nej dostala...ale preco si na mna zautocila urazkou nerozumiem...ja som ta nicim neurazila a ani nemienim urazit-nepoznam ta...a predsa nemozem napisat hocico a hocikomu...MK je o pomoci,o radach a vyrozpravani sa...nie o konfliktoch...
takze este raz,chapem,ale dost ma zabolela reakcia...

limoncino
24. apr 2013

@mima4 ja rozumiem, nie som blba ani ja, ani tie, ktorym to naznacujes. Myslim, ze porovnavas neporovnatelne. Kazdy spevak ci spisovatel si je vedomy, ze sa jeho diela, bohuzial, stanu verejne dostupne na nete. Tak isto moj dom, keby som ho nezamykala. Keby si mi nieco ukradla, tak Ta udam, pretoze sa ma to dotyka. Nestaraj sa mozes povedat mojmu susedovi, toho sa to netyka. Autori mozu udavat tiez, napr. servery, kde sa da stahovat. Nechapem naco je dobre vsade tahat politiku, naco sa tu rozculujes, tym nic nezmenis. Aj tak sme tu v Tvojich ociach hlupane, stado oviec a zlodejov.

terezka1947
autor
24. apr 2013

no myslim,ze sme si uz vsetko s kazdym vysvetlili-uz nepisme na tu temu,stacilo nedorozumeni...ani MIMA4 to nemyslela ze-jednoducho to cele zle vypalilo...ADMINovi som zase pisala,nech to zamkne a nic...tak aspon uz prosim nic nepiste.

sirinka
24. apr 2013

@mima4 nehnevaj sa, ale piseso slovakoch ako keby sme boli v tomto smere nejaky vynimocny a tesne za hranicami nepoznaju co toje stiahnut nieco z internetu, tvaris sa, ako keby ine, nez slovenske stranky na stahovanieneexistovali....a spojenie s neschopnou vladou a ludmi, co citaju! Knihy je naozaj velmi povrchny pohlad... To ze u nas je zivotna uroven taka aka je, nuti ludi vo vacsej miere hladat riesenia, ako usetrit tu svoju trosku a lepsiu buducnost nam mozu zabezpecit iba inteligentni, rozhladeni a scitani ludia a potrebujeme ich mat v krajine co najviac, nie takych, co citaju iba Novy cas a miesto citania knih investuju svoj cas do sledovania superstar, roznych farmarskych show.

Strana
z3