Kde to žijeme?
Naozaj je to tu už neúnosné čo si k nám v tejto krajine dovoľujú. Ja som očkovana, aj môj muž. No lezie mi vrcholne na nervy aby som v 21.st. v obchode alebo v reštaurácii ukazovala volaky preukaz ako v totalitnej krajine. Vrchol všetkého bol dnes u detského lekára. Máme 4 ročného syna ktory je chorý, pediatrička nás nechala čakať na ulici pred budovou kde má ordináciu. Dieťa s teplotou a zimnicou má čakať na ulici kde si nemá ani kam sadnúť, žiadne wc, ráno zima a poprchalo. Po trištvrte hodine čo sa mi triasol sám v aute kým som ja čakala vonku, som pochopila, že skôr ako za ďalšiu hodinu sa dnu nedostaneme, tak som ho zobrala domov. Podotýkam, že som sestričke ukázala negatívny test ktorý som včera absolvovala, pretože aj ja som bola nakapatá. Takže korony sa báť nemusela. Celý život chodíme s mužom do roboty, platíme dane, odvody a keď naše dieťa potrebuje raz za čas lekárske ošetrenie tak sa dočkáme tohto. Neviem či mám plakať, smiať sa alebo čo, len som to potrebovala volakde vykričať. Majte pekný deň a buďte zdraví, očkovaní aj neočkovaní ✌️
za ten rok a pol ci kolko to uz je su ludia dostatocne vymlety na to aby si nechali so sebou robit to nad cim by sa kazdemu predtym rozum zastavil....cakat s chorym dietatom na dazdi super len tak dalej...a horsie je ze ako aj citam podaktorym pride uz toto normalne ukazovat telefon jak retard vsade aby si mohol zit a este vacsi vrchol je ze uz lekari maju rezim OTP to je teda strop vsetkeho kktizmu...
Ako je malému? No toto kebyže sa stane nám tak muž vie spraviť taký cirkus keď treba .On by to nenechal len tak my by sme sa sťažovali. a to sa nebála pred koronou ordinovať?však robí s deťmi dovliect jej mohli aj vtedy niečo.A to si nepamätám ,že by sa lekári tak chránili ako teraz .

@anita1978 a to je co za prístup, panebože 🙈