icon

Kde vytlačiť fotky lacno a kvalitne?

mara2010
31. okt 2024

Ahojte chcem si dat vytlačiť veľa fotiek viete poradiť kde to robia za rozumnú cenu ci radšej cez internet?

vevebono
•
31. okt 2024

Ja si dávam online tlačiť. Roky rokúce z tej istej stránky a za mňa veľká spokojnosť

vkatush
•
1. nov 2024

Ja si dávam cez empik so zľavovým kódom (každý druhý mesiac majú) a ešte k tomu cez tipli, nech mi niečo vráti.

Akurát som dávala cez 1200 fotiek. Mala som platiť vyše 130 eur, nakoniec ma to vyšlo za nejakých 55 tuším 😂

evcagabi
•
1. nov 2024

@vkatush ahoj, prvykrat som si aj ja dala u nich a bola som spokojna. Kde najdem ten zlavovy kod, prosim? 🙂 chodi to na mail ci ako?

unicornlady
•
1. nov 2024

Ja dávam na bontia.sk Páči sa mi, že sa tam dajú fotky upraviť (vylepšiť farby)

svokrinjazykmonika
•
1. nov 2024

@mara2010 cez empik foto

vkatush
•
1. nov 2024

@evcagabi ja dávam "influencerské",.stále si počkám , kým sú a tak objednávam. Sledujem tuším 2 baby, ktoré stále dávajú, tak každý druhý mesiac, niekedy aj každý. Akurát jeden bol do 31.10. Určite bude na december kód, možno už aj koncom novembra.

Veľa influencerov s nimi má spoluprácu a dávajú. Niekedy je to 40-45%, teraz bolo dokonca 55%.

evcagabi
•
1. nov 2024

@vkatush prosim, a ktoreho mam zacat sledovat? 🙂 lebo uz sa mi kopia v tel dalsie fotky malej 😅

vkatush
•
1. nov 2024

@evcagabi ja dávam podľa klaudi_rimka. Ona to potom dáva aj do highlightov, aby si si to nestratila, keď chceš neskôr 😊

evcagabi
•
1. nov 2024

@vkatush dakujem ❤️

vkatush
•
8. nov 2024
evcagabi
•
8. nov 2024

@vkatush super, dakujem 😊😊😊