icon

Kde zohnať bundu až ku kolenám s perím na zimu?

juliet86
8. dec 2018

babule. chcem si kuoit dlhsiu bundu. nie pod zadok ale az ku kolenam. s ozajstym perim paperku nie polyester. tie ktore brazdite obchody mate pre mna tip diky

catherinah
8. dec 2018

Reserved, Orsay - pozri eshopy

jankaga
8. dec 2018

Mayo chix značka

juliet86
autor
8. dec 2018

@jankaga dik. to je onlibe ci aj kamenny?

jankaga
8. dec 2018

Aj v kamenných obchodoch senec, galanta, atd

juliet86
autor
8. dec 2018

@jankaga dik za tio este som o nich nepocula...

lucinka1988
8. dec 2018

@juliet86 Kara, mám 177cm, cite všetky bundy mi boli krátke, ale v Kare som nasla takú, čo je aj mne po kolena ☺️Je súce trochu drahšia, lebo ma pravú kožušinu, ale pre mna najlepšia kúpa bundy za posledných 10rokov

juliet86
autor
8. dec 2018

@jankaga pozrela som mayo. vsetky su polyester 😳😳😳

juliet86
autor
8. dec 2018

@lucinka1988 dik za tip. idem guglit. keby boli online neviem z hlavy kara v BA. cena nevadi ak zahreje 😂

lucinka1988
8. dec 2018

@juliet86 Určite najdes v avione aj v auparku🙂, online tak isto...

juliet86
autor
9. dec 2018

@lucinka1988 ved ano len ja nemam rada nakupme centra a preliezat vsetky shopy a travit tam hodiny. chapes. ta kara zatial vyzera najlepsie. len pochybujem ze na predajni budu mat tolko tipov bund ako maju online a zas uplne na blind objednat tak drahu bundu.. mozno este pockam ci nebudu mat zlavy po vianociach. ale ta kara zatial vyhrava i ked bude draha. no a co na nieco tiee vianocne odmeny padnut museli haha

lucinka1988
9. dec 2018

@juliet86 to čo majú online, to iste majú aj v predajni v prípade Kary, ale odporucam skúšať, tiež by som takú bundu nekupovala online-náhodou Ti nebude sedieť 🤷‍♀️Ja mám odtial dve, ale fakt spokojnosť po praktickej aj estetickej stránke ☺️

juliet86
autor
9. dec 2018

@lucinka1988 este mi teraz kamka odporucila zaru. pozerala som online tiezxsu dlhe a s perim. asi zacnem tam kedze by som usetrila 300eur ;) ale ak si nenajdem v zare pojdem do kara ;)