Vyhladaj si How to make baby breaths letter . Je plno TikTok videi ako sa robia tie pismena. Ukaz kvetinarke a mozno sa toho ujme.
Baby's breath....Gypsomilka
Autor napíš mi.😀 Sú už kvetinárstva ktoré robia takéto kytice na "americký štýl". Keď vidím ako každá ti tu radi svoje názory a pretláča.😀
Ano tento štýl sa páči aj mne, pomôžem len mi napíš z kadiaľ si do správy 😁
Mne to pride ako uhackovane. Ale bude to asi z gypsomilky. Neviem o ziadnom kvetinarstve, co by to robilo. Bud sa ist opytat, ci je niekto ochotny, alebo najst na youtube navod ako sa robia inicialky z gypsomilky, vyrobit a doniest do kvetinarstva.
Wtf, som použila , aby si tá Zuzka fakt nemyslela, že som za opicami. Počula som to medzi deťmi.
Ináč, čo sa týka, niečoho takého, si myslím, že by sa mal používať jazyk slovenský tuna na SR, medzi nami.
Koľkokrát k nám prídu ľudia pýtať si prácu a nevedia ani slovo po slovenský, pri tom má národnosť sk. A potom ani my mu nerozumieme, ani on nám.
WTF - waw, to fakt? Môj preklad, skratká
Trafila sommm?
😃
ak by nevadili stabilizovane ruze taj tu: https://themillionroses.sk
@elenka.k wtf - znamená "What the fuck?" Vyslovene,
Čo to k•rva je? Ak to chceš používať ako “ wau, to fakt?” Nech sa paci 🤣
ČÓ? ..... To fakt? Ješkové oči. Nebola som ďaleko. 🙈
Tak dík za vysvetlenie.
@belllinka nie dávno nemám 18 ale ten macko by ostal na pamiatku, kvety vykapú do týždňa.

vyzerá to ako písmená vyrezané z kartónu a nalepené pukance, toto bežne kvetinári nerobia. skôr sa dá kúpiť z peknej kvalitnej preglejky vyrezaný podobný text a predmet (objednať u výrobcov nápisov Vitajte, Spomíname , Vianoce...)