icon

Keby našiel lepšiu, tak by ma opustil

airamka25
10. júl 2017

S chlapom máme po 8 rokoch krízu, dnes som sa ho opýtala či by ma opustil keby našiel výnimočnejšiu ženu, on povedal že v momentálnom rozpoložení asi áno, ako by ste reagovali?

pininka
11. júl 2017

@0silvia0
@evittam pointa je v tom,ze mi nechcel nato odpovedat,lebo neznasa otazky tohoto typu. Tisckrat mi dokazal ako ma miluje,nemusi mi to hovorit. Tu na koniku je kazda druha tema o tom ako jej vravi ze ju miluje a potom jej da facku, alebo si cely vecer vypisuje s inymi. To su len slova,podstatne su skutky.

tpri
11. júl 2017

Veru tak ..skutok malo ktori chlap dokaze to us musi bit chlap.♡♥♡♥

obsadenemeno
11. júl 2017

@tpri dievca zlate ty o com tocis??? Rozpravas sa sama so sebou?

tpri
11. júl 2017

@obsadenemeno a ti sa rozumiek ket nie neozivaj sa

obsadenemeno
11. júl 2017

@tpri ked mna by fakt, ale fakt zaujimalo, co si vlastne svojimi prispevkami chcela povedat....a nielen mna, aj ostatne zeny ti pisali, aby si vysvetlila....ved co ak nechapeme nejake mudrosti co sa nam snazis povedat?
A aj autorka by urcite ocenila vysvetlenie tych peral, co si vypustila...... 😨

tpri
11. júl 2017

Ok abi st chapali .ide tu oto aku otasku polozila svojmu muzovi ..nie ..ale kebi nasielmjej ,us lepsu zenu necha ju to znamena ze si ju 8 roku co prezili zle ci dobre nevazil a nevazi . Kebi ja som mala krizu vo vsahu nepolozim mu otasku but sa rozideme alebo skusime to od zaciatku . Kebi mne polozil tu otasku .co bi som spravila .najprv si premislim vcom bi bol druhinlepsi od mojho muza ????

obsadenemeno
11. júl 2017

@tpri stale nechapeme, sori

taami
11. júl 2017

@tpri
Tak teraz je to už jasne 😂😂😂

vroni
11. júl 2017

@tpri, ty si cudzinka?

0silvia0
11. júl 2017

normálne ma hlava rozbolela, ja som z toho textu vyčerpaná

tpri
11. júl 2017

Tak troch ucim sa po sk ale este mi to moc nejde

tpri
11. júl 2017

@0silvia0 s čoho si virčepana ket nechapes ..

0silvia0
11. júl 2017

@tpri no veď čítam čítam a nič mi nedáva zmysel. Ale ak si cudzinka, ok, skús ale tvoriť najprv jednoduché vety. V tých dlhých vetách sa stráca pointa.

tpri
11. júl 2017

@obsadenemeno no kebi tebe tvoj mus polozil taku otasku odpovies alebo si to premyslis . ???jesne ze neodpovies no na mojom nieste nie lebo si uvedomim ini chlap vcom bi mal bit lepsi ob mojho ..preto aj ze napriek tomu ket je zle alebo dobre ziadni nini sa nemoze pocitat k tomu mojmu a este k tomu a mate deti nenahradi ini chlap oca

tpri
11. júl 2017

@0silvia0 dufam ze us trochu chapes ...

obsadenemeno
11. júl 2017

@tpri moj muz by mi taketo blbe otazky nedaval..... a btw, chlapi sa taketo blbosti nepytaju, lebo si aj tak myslia, ze lepsi od nich proste neexistuje. To len zeny, co si potrebuju nieco dokazovat vypustia takuto blbu otazku z ust..... lebo samozrejme chcu pocut, ze lepsia od nich neexistuje..... a potom su sklamane, ked chlap trepne volaco ine...... 😒

A este k tebe a tvojmu pravopisu/slovosledu - aka cudzinka si s priezviskom, ake mas? A fakt radsej pis jednoduche vety lebo inak sa to neda pochopit, ziadna interpunkcia, ziadny normalny slovosled..... hlava z toho boli, ked ta citam

tpri
11. júl 2017

@obsadenemeno tak necitaj . Alebo neodpovedaj ... tebe mus nemusi polozit taku otasku ale moze to spravit bes tvojho vedomia ak nechapea co pisem nemusis odpovedat precitaj . A nepis .

obsadenemeno
11. júl 2017

@tpri co moze spravit bez mojho vedomia? Teraz uz fakt trepes uplne od temy..... tak nepis ty, ked ti to vadi, co pisem ja.

tpri
11. júl 2017

@obsadenemeno mne nevadi co pises ale pises a nic nechapes :( skoda .ti pises ze bi ti tvoj mus nepolozil taku otasku ja som odpovedala nie vzlom ale v dobro ze nemusi ti polozit otasku ze moze bes tvojho vedomia spravit a nielen tvoj a moj alebo druhej ...

tpri
11. júl 2017

Hovoris blba otaska ze zena dava take otaski co si potrebuje nieco dokazat urazas .zenu ktora tu otasku polozila a ti nedokazujes muzovi nic??? Neverim ..

obsadenemeno
12. júl 2017

@tpri tak my vysvetli, ako "urazam" zenu, co tu otazku polozila. Napis mi presne, kde som ju urazila.

A este raz sa pytam, co moze muz bez mojho vedomia spravit? Samozrejme, ze moze spravit bez mojho vedomia vela veci, napriklad ja nemam vedomie, co take robi cely den v robote, napriklad. Ano, viem, ze pracuje, ale neviem uplne presne co robi kazducku minutu dna. Cize napriklad ide na zachod bez mojho vedomia. Alebo sa podeli s obedom s kolegom bez mojho vedomia. Alebo maju s kolegami prdiacu sutaz, ze kto viac a hlasnejsie. Alebo bez mojho vedomia ide a kupi si dalsiu kozenu bundu. No ale ja na tom nevidim nic zle, aj ja robim veci cez den a nehlasim mu to, cize tiez robim veci bez jeho vedomia.
A vies co? Ja sa ho somariny nepytam. Ja sa snazim byt zenou, pri ktorej zabudne, ze by mohli existovat lepsie.
A ty, ked pises do fora, pis k teme a nie uplne od veci. A hlavne - na zaciatku kazdej vety sa pise velke pismeno. Na konci zase bodka.

A prosim ta, to obocie a mihalnice na fotke si si dokreslila ciernou fixkou??? 😨😀😲😝

obsadenemeno
12. júl 2017

@obsadenemeno mi vysvetli, mi....kua, uz to od nej chytam...... do prdele aj s mojou vizualnou pamatou..... grrr.... 😨

vroni
12. júl 2017

@obsadenemeno, tak teraz nas tu vedome zavadzas a klames 😈 My si od danej osoby odkukat nemohla, ona o existencii y ani netusi. Ujo Stur by omdlel nadsenim (tiez sa nekamaratil s y)

obsadenemeno
12. júl 2017

@vroni no ano, vo Vranove y nemaju..... to ma uz tak zmagorila, ze sa mi pletie
uplne vsetko....este sa dnes aj draheho opytam, ci by ma opustil, keby nasiel lepsiu....ale co vies, mozno ma uz aj opustil, bez mojho vedomia...... 😨

vroni
12. júl 2017

@obsadenemeno, no, kym ta neopusti vedomie..... 😂😂😂

tpri
12. júl 2017

@obsadenemeno to je jedno ako pisem pisem ti ak mas problem citaj a nodpisuj .a moja ves ci zacnem pisat s malim alebo svelkim pismom .

obsadenemeno
12. júl 2017

@tpri tvoja vec to moze byt, ale vyznievas, ze si bola cudzinkou aj v skole....asi si sa tam velmi nevyskytovala, ze 😨

tpri
12. júl 2017

@obsadenemeno a ak si si vsimla aninti nepises na zaciatku s velkim tak neupozornuj mna . Sama pises hluposti ...

tpri
12. júl 2017

@obsadenemeno hahaha si trapna co dodat ...👎

obsadenemeno
12. júl 2017

@tpri som sa nakazila od teba...... 😝

A ako je to s tou fixkou na fotke? Prikreslila si si obocie aj mihalnice? Len to dodaj, ake trapne je dokreslovat si casti tela na profilovej fotke....