icon

Vrátia mi peniaze pri vrátení tovaru?

9. nov 2023

Napríklad bershka, h&m

paulinkaa2
9. nov 2023

H&m mne vrátila keš na ruku, mužovi dali na darcekovu kartu

nikpa
9. nov 2023

Hm mi nikdy nevrátili hotovosť. Vždy len darčekovu kartu ale je to jedno, nema dátum spotreby. Ale kazdy obchod to má inak, tato všeobecna otázka ti je k ničomu.

zuzanaete
9. nov 2023

V tchibo my uz napr. vracali aj na kartu, lebo islo o drahsiu vec a hotovost si chceli ponechat.

stanulienkat
9. nov 2023

Ono to by chcelo trošku komplexnejšie prebrať. Ak si kupovala cez internet, môžeš vrátiť na predajni a mali by ti vrátiť peniaze. Ak si to kúpila na predajni a chceš to vrátiť, lebo sa ti to nepáči-oni nemajú povinnosť ten tovar od teba zobrať naspäť. Je to na dobrej vôli obchodného reťazca. A samozrejme potom je už na nich, ci ti vrátia peniaze keš, alebo na darčekovú kartu.

maranco
9. nov 2023

Mne vrátili na účet, priložil som platobnú kartu k terminálu, tovar som pôvodne platil kartou.

vanilkovazmrzka
9. nov 2023

Precitaj si podmienky konkretnych obchodov.

kubkovamama
9. nov 2023

Ak z netu vraciam na predajni,vždy mi všade dali platbu,napr.u Batu hotovosť,v Orsay na kartu.Ak splnis lehotu na vrátenie a vec je nepoužitá s visackami.Vsetko máš v podmienkach.

macatt
9. nov 2023

Humanic hotovosť, Tezenis na predajni vrátený tovar kupovaný cez e-shop pošlú na účet, rovnako aj Sinsay, Mohito hotovosť.. je to rôzne..

refly
9. nov 2023

Záleží na obchode. Často vracajú hotovosť, občas na účet (priložíš kartu a za chvíľku to máš) a napr sinsay je podla toho ako si platila. Ak kartou, tak na účet. Ak hotovosť, tak dostaneš darčekovú kartu.