Vrátia mi peniaze pri vrátení tovaru?
Napríklad bershka, h&m
Hm mi nikdy nevrátili hotovosť. Vždy len darčekovu kartu ale je to jedno, nema dátum spotreby. Ale kazdy obchod to má inak, tato všeobecna otázka ti je k ničomu.
V tchibo my uz napr. vracali aj na kartu, lebo islo o drahsiu vec a hotovost si chceli ponechat.
Ono to by chcelo trošku komplexnejšie prebrať. Ak si kupovala cez internet, môžeš vrátiť na predajni a mali by ti vrátiť peniaze. Ak si to kúpila na predajni a chceš to vrátiť, lebo sa ti to nepáči-oni nemajú povinnosť ten tovar od teba zobrať naspäť. Je to na dobrej vôli obchodného reťazca. A samozrejme potom je už na nich, ci ti vrátia peniaze keš, alebo na darčekovú kartu.
Mne vrátili na účet, priložil som platobnú kartu k terminálu, tovar som pôvodne platil kartou.
Precitaj si podmienky konkretnych obchodov.
Ak z netu vraciam na predajni,vždy mi všade dali platbu,napr.u Batu hotovosť,v Orsay na kartu.Ak splnis lehotu na vrátenie a vec je nepoužitá s visackami.Vsetko máš v podmienkach.
Humanic hotovosť, Tezenis na predajni vrátený tovar kupovaný cez e-shop pošlú na účet, rovnako aj Sinsay, Mohito hotovosť.. je to rôzne..
Záleží na obchode. Často vracajú hotovosť, občas na účet (priložíš kartu a za chvíľku to máš) a napr sinsay je podla toho ako si platila. Ak kartou, tak na účet. Ak hotovosť, tak dostaneš darčekovú kartu.

H&m mne vrátila keš na ruku, mužovi dali na darcekovu kartu