icon

Keď je chlap nižší od ženy.

mateaval
22. jan 2020

Ahojte babeny.. Mám priateľa, lásku, milenca.niesme spolu dlho, cca 3 mesiace, ale poznáme sa asi 5 rokov..veelmi sa ľúbime.som do neho blázon a myslím ze aj on do mna..ale ma 165 cm..a ja 168..nieje to az také hrozné, ale jeho bývalá priateľka mala 163..niekedy vidím ze to trápi aj jeho, ked si nemôžem obut podpätky.. čo si o tom myslíte vy? viem, ze aj keby sa to niekomu nepáčilo, nerozchadzali by sme sa, ale chcela by som vedieť názor. Je z Havaja a tam žijú nižší ľudia.. takže si prosím názor, ako to vnímate vy, poprípadne ci ste v takom vzťahu boli alebo ste ?

Strana
z3
amelia000
22. jan 2020

@mateaval nie, podla mna ma mat chlap min 10/15cm odomna viac.

simsalabim
22. jan 2020

@mateaval tak toto je nieco, co vo vztahu nepovazujem za podstatne 🤔

limetka69
22. jan 2020

ani opatky nie su problem, problem je, ze ludia stale prihliadaju na to, ako na nich budu pozerat ostatni

dajna11
22. jan 2020

tak v prvom rade ty musis vedeit ci to TEBE vadi....na nazor ostatnich potom clovek nepozera nie? no na chlapa je to fakt mala vyska.....co uz....neje to predsa to podstatne na cloveku ,ale mne osobne by to vadilo....kedze som vyssia viem o tom svoje....ale ako hovorim ...podstatne je ci to vadi tebe....teda skor ci vadi tebe to asi ako budu na vas ludia naokolo pozeerat,lebo kedze ste uz spolu tebe osobne to asi nevadi

evkao
22. jan 2020

@mateaval mam kamaratku, ktora je vysoka 177cm, vzdy mala priatela (aj teraz uz manzela), ktory bol nizsi od nej, aj opatky nosila, takze jej niekedy boli chlapi len po plecia...a neprekazalo jej to 🙂
Ja zas musim mat chlapa vyssieho od seba min. o 10-15 cm, ale ked vidim par, kde je zena vyssia, nepozastavujem sa nad tym - ak si s tym vysporiadana ty, nazor ostatnych mozes mat vies kde 🙂

katty2012
22. jan 2020

@mateaval keby si ho taak lubila ako pises, tak neriesis takuto kravinu

katka281
22. jan 2020

@mateaval ahoj, urcite to nie je problem ☺ podpatky nie su zmyslom zivota, ja mam sice manzela asi o 10cm vyssieho, ale aj tak nosim take topanky velmi vynimocne. 3cm vazne nie su podstatne a aj keby to bolo viac...netreba si vsimat ako kto reaguje..ludia su hlupaci. Lubte sa 💖

kittykat22
22. jan 2020

@mateaval wau ... lasku vam kazia 3cm rozdielu vo vyske 😀 To mate tie spravne zivotne hodnoty 😅

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mateaval
autor
22. jan 2020

@dajna11 nemám s tým problém, ale veľa ľudí v mojom okolí áno.. ani našim kamarátom sa to zo začiatku veľmi nepozdávalo, keďže nás každý bral skôr ako komickú dvojicu 😂♥️

mateaval
autor
22. jan 2020

@katka281 jeej.. ďakujem, normálne si ma potešila 💞

supucka
22. jan 2020

@mateaval bože... Toto nerieš... Hlavne nie ze to budu riešiť ostatní... Vykašli sa na všetkých keď sa ľúbite.. To je najdôležitejšie, že ste spolu šťastní

evittam
22. jan 2020

@mateaval Úplne normálne. Ja mam 177 a muz 178 bežne nosim podpätky. Nam to nevadi. A komu ano jeho problém. Btw.kde je napisane ze chlap musi byt vyssi od ženy ak sa milujú? Sproste predsudky?

evittam
22. jan 2020

@amelia000 To je podstatné vo vzťahu? Aby mal chlap viac o 10-15cm?

sense
22. jan 2020

Ja mam 172 a chlap 170... Prvy mesuac ma to zamestnavalo ,teraz mi je to jedni su podstatnejsie veci... Opatky ale nenosim vseobecne

hettinka
22. jan 2020

@mateaval prečo by si si nemohla obut podpätky?

gaaspi
22. jan 2020

To je každého vec. Niekomu sa nepáčia krivé zuby na druhom, niekomu silnejšia postava a niekomu zase výška. Za to nikto nemôže ako narástol. A nižším byť je výhoda lebo tým sa pohodlnejšie sedí v autobuse. Ja si večne nemám kde nohy dať, nemám si o čo hlavu oprieť, kým tí 165 cm v pohodičke sedia s opretou hlavou o sedanku... Ja sám som vysoký a ale poznám vyššie ženy a vôbec ma to nezaujíma že je vyššia. V obchode som videl podobný pár ako na tej foto že baba o hlavu vyššia a nikto sa na nich nepozeral. To si ľudia namýšlajú. Každý má svoje problémy a vôbec ho nezaujíma kto je od koho vyšší.

amelia000
22. jan 2020

@evittam no mne sa rovnako vysoky alebo nizsi ani nepacia. Cize premna ano.

merlinja
22. jan 2020

@evittam tak závisí, kde tých 10-15 cm myslela :o)

amelia000
22. jan 2020

@merlinja 😂😂😂😂😂 ten bol dobry, rehocem sa tu ako kon 😂😂

kittykat22
22. jan 2020

Ja mam 170cm a manzel 208. Najvacsia nevyhoda romantickeho objatia je, ze namiesto romantickych oci na mna kukaju jeho romanticke bradavky 😅

gaaspi
22. jan 2020

Zeny moc ste vyberave. To je ako povedat ze sa mi nepacia cierne vlasy atd. Hlavne je aby sme si rozumeli a nech je aj o hlavu vyssia nech si da aj stekle bolo by mi to jedno. Pri bozkavani sa postavim na obrubnik a vybavene 😉

amelia000
22. jan 2020

@gaaspi no rozumiet si mozme ked ma raz nebude pritahovat krpec tak bohuzial :D

kolieskova232
22. jan 2020

niekomu to vadi, inemu zase nie. musis si len na to zvyknut a hlavne nepozerat sa na druhych ludi. pokial sa vy lubite, tak to je najdolezitejsie!

tehulka2011
22. jan 2020

Mala som taky vztah, a vadilo mi to, velmi, bola to jedna z pricin, preco som sa s nim rozisla

limetka69
22. jan 2020

@kittykat22 náááhodou, pritúliť sa na takú hruď....ale tak narástol riadne :O :D

deti95060810
22. jan 2020

mala som známosť - nebol vysoký , ale nemohla som si dať ani opätky, lebo som bola vyššia...Mne to vadilo.
Ale
v susedstve bývajú mm kde je žena vyššia o pol hlavy od mm, sú spolu už viac ako 40 rokov. Vychádzajú spolu Ok, tak ako sa patrí...
Aj známa má mm nižšieho o pol hlavy...sú spolu už 25 rokov a žiaden problém...

limetka69
22. jan 2020

@deti95060810 mm je moj manzel, a znie to zlastne ked som si to tam podpopasovala :D akoby mal viac zien :D

kristina2412
22. jan 2020

My s manželom sme rovnako vysoký, nosievam sem tam aj opatky a nevadi mi to. Ak je výška jediný problém tvojho priateľa ,máš šťastie😉každá senzácia trva dva dni, potom už to priateľom a známym,ani nepríde,ze je trošku nizsi.

gaaspi
22. jan 2020

To nevieš dopredu. Takých už bolo že mali ideály a nakoniec mali presný opak a keď som sa spýtal, tak povedali "neviem proste ma očaril" chémia zafungovala a bolo...

Strana
z3