icon

Keď niekomu prekážaš bez dôvodu..

lea_645
9. feb 2019

Ahojte. Píšem sem lebo sa toto týka asi prevažne dievčat a žien. Mate skúsenosť s tým že prekážať napríklad niekomu v kolektíve? Mal tú česť s vami hovoriť možno dva krát aj to len stručne ale aj tak ste tŕňom v oku? Chodím do štvrtého ročníka gymnázia v Bratislave a jedna moja spolužiačka stále po mne strašne zazerá ale nepozná ma. A hovorí o mne strašne veci. Proste jej vadim a ja neviem prečo sú ľudia takí. A dáva to dosť najavo čím ďalej viac. Už som jej povedala svoje pretože si prirodzene nedám skákať po hlave ale aj tak. Prečo to ľudia robia?

Strana
z2
janhe
11. feb 2019

@ndrag presne toto iste ja
Sama by som sa tak dobre neopisala
Ja som energeticky introvert som plna energie usmevu a veselosti ale jak sa nakopi vela ludi som uplne hotova. Dokonca moj problem k tomu je taky ze mam trochu vyssie iq tym sa nechvalim len v hlave mi to mysli strasne rychlo a ked zacnem rozpravat tak sa zamumlem zasekavam obcas alebo poviem skomoleninu koli tomu ze nestiham tak rychlo hovorit ako rozmyslat 😕 cize malokto ma ma rad koli povahe aku mame plus koli tomu co som este dodala

kohan
12. feb 2019

@deti95060810 Stačí sa rozhýbať a nechať šéfovú nech šéfuje niekomu inému 😉 Prajem veľa šťastia 🙂

ricardo35
12. feb 2019

V skutočnosti sú ľudia, ktorí nám vadia pre nás poštármi, ktorí nám chcú povedať o našich nespracovaných stránkach podvedomia. Je aj kniha o tom-Joseph Murphy: Moc nášho podvedomia. A tu je clanok: https://science.hnonline.sk/biologia-a-chemia/1...

ninapat
13. feb 2019

@janhe Ale to je absolutne v poriadku, nemoze ta mat rad kazdy neries to vobec, zbytocne by si sa tym trapila. Su ludia, ktori ta maju radi, tym sa v zivote venuj a ti co nemaju to je ich problem a nie tvoj 🙂

Strana
z2