Keď niekomu prekážaš bez dôvodu..
Ahojte. Píšem sem lebo sa toto týka asi prevažne dievčat a žien. Mate skúsenosť s tým že prekážať napríklad niekomu v kolektíve? Mal tú česť s vami hovoriť možno dva krát aj to len stručne ale aj tak ste tŕňom v oku? Chodím do štvrtého ročníka gymnázia v Bratislave a jedna moja spolužiačka stále po mne strašne zazerá ale nepozná ma. A hovorí o mne strašne veci. Proste jej vadim a ja neviem prečo sú ľudia takí. A dáva to dosť najavo čím ďalej viac. Už som jej povedala svoje pretože si prirodzene nedám skákať po hlave ale aj tak. Prečo to ľudia robia?
@deti95060810 Stačí sa rozhýbať a nechať šéfovú nech šéfuje niekomu inému 😉 Prajem veľa šťastia 🙂
V skutočnosti sú ľudia, ktorí nám vadia pre nás poštármi, ktorí nám chcú povedať o našich nespracovaných stránkach podvedomia. Je aj kniha o tom-Joseph Murphy: Moc nášho podvedomia. A tu je clanok: https://science.hnonline.sk/biologia-a-chemia/1...

@ndrag presne toto iste ja
Sama by som sa tak dobre neopisala
Ja som energeticky introvert som plna energie usmevu a veselosti ale jak sa nakopi vela ludi som uplne hotova. Dokonca moj problem k tomu je taky ze mam trochu vyssie iq tym sa nechvalim len v hlave mi to mysli strasne rychlo a ked zacnem rozpravat tak sa zamumlem zasekavam obcas alebo poviem skomoleninu koli tomu ze nestiham tak rychlo hovorit ako rozmyslat 😕 cize malokto ma ma rad koli povahe aku mame plus koli tomu co som este dodala