icon

Keď niekto napíše hlúposť, tak všetci reagujú. Keď sa niekto pýta serióznu vec, tak žiadna odpoveď

25. mar 2021

Prečo keď sem niekto napíše úplnú somarinu,alebo je evidentne ze si robi srandu, alebo sa pýta vec,na kt vie odpovedať aj päť ročne dieťa tak tam všetky píšete ale keď sa tu niekto opyta úplne serióznu vec tak neodpíše nikto,max jeden človek co sa zlutuje. Nerozumiem tomu naozaj.

Strana
z2
evaachesa
26. mar 2021

@simca06022011 práveže ja všetko vyhľadávam cez lupu a xiaomi sa tu spomínal milión krát, ale len v súvislosti s robotickým vysávačom, nie tyčovým. Veď daj hľadať tyčový xiaomi a nájde ti len jednu novú diskusiu a druhú staršiu kde som sa na neho pýtala 😅

leskovael
26. mar 2021

Keby ľudia neboli leniví a používali by lupu, nemuseli by sa zakladať stále rovnaké témy..ak sa niekto pýta (podľa teba) serióznu vec, ktorá tu je v ďalších 30-50tich diskusiách, je normálne že už nedostane odpoveď .. A tie hlúposti, sú napr čo podľa teba? To, čo tebe príde ako hlúposť, je niečo, čo niekto doma zažíva/prežíva a možno potrebuje počuť aj iný pohľad na vec..

Tvoja diskusia je tiež somarina, lebo podľa mňa odpoveď pozná hádam aj 5rocne dieťa a aha koľko máš odpovedí. Tak ty si to doteraz nepochopila a možno práve vďaka tvojej (podľa mňa) nezmyselnej diskusii si dozvedela to, čo si chcela vedieť. Či nie?

A hlavne, každý má právo venovať svoj čas nato, čo ho zaujme, alebo čo len tak zo zvedavosti otvorí, prečíta si a rozhodne sa pridať svoj názor, skúsenosť, alebo prispeje iba preto, lebo mu to nedá a má potrebu "otvoriť oči" tej, ktorá založila diskusiu.

simca06022011
26. mar 2021

@evaachesa tak podla mna tento xiaomi nie je u nas vobec rozsireny, v diskusiach vacsinou riesia ine tycove... (to so xiaomi som si az neskor precitala:D).

via88
26. mar 2021

To som si aj ja vsimla, fakt zufaly problem ma dve reakcie a somariny 500...

Strana
z2