icon

Kedy a ako sa prejavila prítomnosť Boha vo vašom živote?

4. jún 2024

Dnes tu bola podobná tematika. Pri čítaní komentárov ma napadla táto otázka.

Strana
z3
martinmmartin
7. jún 2024

@eva8 v com este sa teda ten stary zakon myli? A preco ho nevyskrtli? Napisal to boh? Aj to s tym mlatenim otrokov a detskymi sobasmi? Alebo to pisal diabol?
Nejake to je zamotane

anketkarka
7. jún 2024

@eva8 a? Čo si tým chcela povedať?

eva8
7. jún 2024

@anketkarka ze suhlasim s tebou
"Viera je len jedna. Tá čo šíri toleranciu, pochopenie a život od srdca a srdcom. Verím v to, že všetci sme jedno a keď ublížiš, tak ublížiš akoby sám sebe"

eva8
7. jún 2024

@martinmmartin Stary zakon sa nemyli. Stary zakon skoncil, zacal sa novy. Napr. miesto "oko za oko, zub za zub" bolo nastavenie druheho lica. Prislo odpustenie.

eva8
7. jún 2024

@martinmmartin predstava o Bohu sa nerovna predstave o viere v p. Boha. A taktiez fyzicka pomoc (p. Boh k nej vyzyva) sa nerovna modlenie.
A aj motlidba ma silu. Modlitba vysiela myslienky. Myslienka ma silu.
Skus sa nad napisanym aj trosku hlbsie zamysliet.
A mozes odpovedat aj na otazku, ktoru si sam navrhol pozmenenim povodnej otazky?
"V akych situaciach sa ti potvrdila neexistencia Boha?"

guliver19
7. jún 2024

@eva8 vyvediem ta z omylu. To nie su bozie prikazania, to su praobycajne pravidla slusneho spravania a spolunazivania😄

eva8
7. jún 2024

@guliver19 ano, ja viem. A suhlasim s nimi

martinmmartin
7. jún 2024

@eva8 neexistencia boha sa mi pitvrdila ked som isiel okolo detskeho hospicu, ked hajzel Jakes umrel na vysoky vek uplne spokojne a podobne

eva8
7. jún 2024

@martinmmartin o.k. A obratil si sa niekedy na p. Boha?

ivka225
7. jún 2024

@eva8 Ak vie všetko, tak pozná aj naše myšlienky. To je natoľko samoľúby, že trvá na tom, aby sme sa naňho osobitne obracali?

eva8
7. jún 2024

@ivka225
Klopte a bude vam otvorene 🙂

ivka225
7. jún 2024

@eva8 ak viem, že vonku je niekto, kto potrebuje moju pomoc, otvorím. Nepotrebujem, aby klopal.

Strana
z3