Kedy a kde sú trhy v Budapešti?
Kocky neviete mi poradit kde su tie cinske trhy v budapesti na akej ulici? A v ktore dni su.dakujem
Cinske trhy v Jozsefvaros (predpokladam, ze tieto hladas, boli najznamejsie v Budapesti) boli v juni tohto roku zrusene. Predajcovia museli priestory opustit, nakolko sa tam casto predaval kradnuty tovar a tiez sa predavalo "načierno" t.j. dochadzalo k danovym unikom.
viete mi prosim na isto povedat a je to p pravda ze tie trhy na jozefvaros su uz zrusene??alebo len nejaki predajcovia su zruseni? alebo cele trhy?? lebo sa tam v sobotu chystame naposledz sme tam boli v roku 2012 dakujem
Na zaklade súdneho rozhodnutia bol ten priestor uplne vypratany a zburany. Este v juni minulého roku. Su o tom clanky na internete, ale v madarcine, neviem ci vam pomoze, ak vam sem dam odkaz...
http://index.hu/belfold/2014/06/16/jozsefvarosi... Tu je video to tom, co tam teraz najdete.
Tak o tomto bohuzial neviem, pripadne sa mozem poinformovat od známych, ktori byvaju v Budapesti...
dobry vecer chcem sa spitat prosim vas ze kde su v madarsku trhy zo znackovymi vecami ...poradte mi prosim vas ....dakujem 🙂
Dobry den chcem sa spytat kde su tie činske trhy alebo velkosklad z lacnym oblečenim keď niekto vie poraďťe mi ďakujem
Dobrý večer Kobanyai ut, len dajte pozor vo vyhľadávaní na navigacii sú tam 2 také ulice. Je to tá pri žel. station.
@canny1 áno boli sme teraz v nedeľu jedine čo nás nahnevalo bolo že stále viac a viac predajcov nechce predávať na drobno. Brala som deťom 3 rov. šat y po cca 30 eur a rozčuľovala sa tam číňanka že aspoň desať kusov. Povedala že dobre nech si ich nechá tak dobre dobre. Vždy sme ale nakúpili zatiaľ vianoce zažehnané 🙂
Aj ja by som poprosila bližšie informácie,či sa v tých veľkoskladov dá dobre nakúpiť aj čo sa týka "znač.vecí ako tommy hilfiger a pod"ďakujem
Ahojte chceme ist zajtra na tie trhy kde sa dajú kúpiť fejkove veci, potrevujem sebe a malému cosi pokupit. Mozete mi prosím napísať adresu? A su to teda trhy ci velkosklady? Dakujem pekne ❤️🍀
Dobry den prajem je tu nikto kto by poradil ohladom tich trhov ako je to cez tyzden ci je lepsie ist na vykend abo ako dakujem

@lucindao
neviem, ci su nejake konkretne v nejake uricte dni, ale pri vjazde do Budapesti mas na periferiach take obrovske velkosklady + stanky a tam je to non stop, aspon tak to posobilo z auta 🙂