Kedy bude burza detského oblečenia v Bratislave?
ahoj, neviete mi niekto poradiť nejakú detskú burzu? mám veľa vecičiek na predaj a nechce sa mi to všetko fotiť a dávať do inzerátov :( a ešte k tomu vecičky nevyzerajú na foto tak dobre ako v skutočnosti, rada by som to predala na burze, najlepšie v BA a okolí 🙂
to englishmum - there will be burza in Hojdana in Ruzinov 11 April 2015, if it rains, 18 April
@fazulka22072013 a dá sa tam zobrať aj kočík (na predaj)? Vdaka
@masenkaa to neviem, na stranke pisu, ze sportovych potrieb, hraciek, detskeho osatenia
najblizsia detska burza, resp. burza detskeho oblecenia a inych potrieb ako su topanky, mensie potreby pre deti a mamicky, tehotenske oblecenie a pod., bude teraz v sobotu 21.03.2015 od 9:30 do 12:30 v RC Kramárik, ktore sa nachádza na Uhrovej 18 v Bratislave, na Kramároch, v budove za poštou. Dostat sa tam da trolejbusmi 204, 206, 209 a 212 alebo autobusom 32, vystupit treba na zastavke Bárdošova (byvala zastavka Siemens 🙂
Urcite sa zucastnite aj vy, ja idem, oplati sa. Papa v sobotu 😉
Dobre den, kedy asi bude nejaky leto burza v bratislave? Thank you😋
@englishmum 20.6. od 9.00 do 12.00, letna burza v MC Budatko na Holicskej v Petrzalke 😉
Ok dakujem!!
Super, dakujem krasne za info!!!! :-*
Ahojte, neviete o nejakej burze jesennej ktora sa chysta? V BA?
V Bratislave, Dubravke bude Letny blsacik v zahrade Rodinného centra Macko, na Sekurisovej 12, v stredu 22.7. od 15.tej do 18.tej http://www.mcmacko.sk/web/wp-content/uploads/20...
@simka_simka
Vo Vajnoroch bude 5.9.2015 jesenná detská burza 🙂 9.00 - 12.00 hod.
detská burza Vajnory
ahojte maminy 🙂 v sobotu 5.9.2015 sa vo Vajnoroch na detskom ihrisku bude konať detská burza.kto má záujem info: http://www.vajnory.sk/?id=1&view_more=3180
🙂
Vsetky dobre burzy sa tuto jesen konaju v rovnaky den, a to 26.9. ☹ Skoda. Mamicky si tak namiesto navstevy viacerych burziciek musia vybrat iba jednu, na ktorej sa zucastnia. Mozno by to chcelo komunikaciu a dohodu medzi MC, aby sa burzy takto neprekryvali. V sobotu sa kona napr. aj vyborna burzicka v RC Kramarik - ja teda asi pojdem tam, velmi sa mi pacili ich predosle burzy - prijemne, ciste a utulne prostredie, deticky sa hraju v detskom kútiku, zatial co maminy nakupuju, premysleny a vyborny system predaja, vsetky veci su prehladne roztriedene podla velkosti a hlavne tam vzdy nakupim za fantasticke ceny. Tak dovidenia na Kramaroch 26.9. od 9:30-12:30 hod. , Uhrova 18 🙂
V Devinskej Novej Vsi v OC Glavica /Eisnerova 64/ sa 19.9.2015 od 14-18,00 hod kona jesenna burza zamerana na detske odevy, skolske veci a hobby potreby
Open air burza v Devine (jesenne detske oblecenie, tehotenske oblecenie, detske potreby) V sobotu 19.9.2015 od 10-12.00. Priamo na verejnom parkovisku pod hradom Devin. V pripade nepriazniveho pocasia v kulturnom dome Devin - Rytierska ul. c. 2
Burza oblecenia, hraciek a knih 9. a 10.10.2015 🙂 http://www.bublinka.org/materske-centrum/burza/
dobry den posielala som mail na burza.rckramarik ale neprisla mi zatial ziadna odpoved... nevie mi nejaka skusena maminka dat vediet ako to vlastne funguje ak chcem na danej burze predavat? dakujem moc 🙂
Mne dnes dosiel mail ze uz nemaju kapacitu na predaj :(
burza detskzch veciciek, hraciek a potrieb areal skolak klub zs riazanska ( vstup zozadu na letnej ulici), sobota 26.09.2015 od 10.00 - 12.00hod. vstup volny. pri dobrom pocasi sa predava vonku na dvore, za zleho pocasia v telocvicni zs.
joooj zienky zmeskali sme!!! Prosim bude sa konat este nejaka jesenna burza v Krasnanoch a okoli Bratislavy?
V sobotu 3.10. doobeda sa bude konat Blsak v zahrade Rodinného centra Macko, v Bratislave-Dubravka. Blsak bude len v pripade priaznivého pocasia, treba sledovat webstranku Macka http://www.mcmacko.sk/web/program/2015-10-progr...
Baby, ešte som nebola na takejto burze. Mávajú na burzách detského oblečenia aj nosičské bundy s tehotenskými vsadkami? Mám možnosť ísť cez víkend na burzu v Budatku, chcem iba tú bundu, tak či to má zmysel.
ahojmaminy , nosicsku burzu organizuju na Kramaroch-Kramarik ,ale akurat si ju zmeskala, teraz bude 10.10.15 v Raci....pozri mc racik 🙂
pardon pomylila som sa nosicska burza bude
Termín: 22.10.2015 🙂
Ahojte kocky, rada by som predala detske veci. Neviete o nejakej detskej burze, ktora by sa konala niekedy v novembri este tento rok? Dakujem vam vopred za reakcie.

Najblizsia burza v BA bude v Devine, 21.02.2014 a 22.02.2015. Kontakt: rihakova.alexandra@gmail.com