icon

Kedy farbiť melírom? Počkať na vymytie farby?

edithp
22. apr 2019

Ahojte žienky, chcem sa opýtať, že keď by som si chcela dať melír biely, koľko mám počkať nech sa mi vymyje farba z vlasov aby som nemala tie rišavé tóny. Farbila som si v januári. Dakujem vám.

jana_vaj
23. apr 2019

To by si podľa mňa už aj mohla, len moc záleží od toho, aké máš svoje prirodzené vlásky a aký majú sklon k melíru. A samozrejme aj od toho, aký peroxid použiješ

eri444
23. apr 2019

Treba hlavne zájsť nejakej dobrej kaderníčka, ktorá ti to bude vedieť spraviť a kľudne už môžeš aj teraz. Ryšavé bývajú vtedy, keď sa peroxid dlho nechá. To treba aj vedieť

damasi
23. apr 2019

Pokial maš tmave vlasy tak je dost možne že sa zosvetlia na rišavo potom je žlta a potom blod ale ked maš jemne vlasky tak sa skor zosvetluju ale najlepšie je ist kaderničke lebo pri zosvetlovani sa vypaluju pigmentove zrna vo vlase a ničim sa nenahradzaju tak si možeš vlasky aj uplne zničit.

eliska13
23. apr 2019

@edithp u kaderníčky aj hneď s kvalitným melirom, olaplex a pod.vie stiahnuť farby o veľa tónov, sama by som to nikdy nerobila

edithp
autor
30. apr 2019

@eliska13 sama by som to ani ja nerobila 🙂 bola som u kadernícky a povedala mi, že mám ešte aspoň dva mesiace počkať. Tak počkám. Ďakujem vám baby.