Kedy oznámiť mužovi, že nechcem deti?
ahojte, kedy je podľa vás vhodný čas na oznámenie mužovi, s ktorým randím, že do budúcnosti nechcem mať deti, teda nikdy nechcem mať deti? je to lepšie povedať hneď narovinu po pár rande alebo nechať tomu čas? ak on chce mať deti, tak bude so mnou len strácať čas. a okrem toho, zatiaľ nepoznám muža, ktorý by deti mať nechcel... :( iba ak už taký, ktorý deti má.
ja som to povedala asi po dvojmesačnej známosti...vzťah išiel do stratena. Po čase sa oženil a mal s manž. 2 deti
Ja som sa zas vydala a mala 3 deti... Darmo som tvrdila že nechcem... s bývalým známym bývame na jednej ulici, takže kto vie čo si myslí...🙄
Za mňa je to dosť antisexy riešiť deti niekedy na prvých pár rande. Jedine, že by sa on zmienil o nejakom svojom sne o veľkej rodine, to by som mu na rovinu povedala, že to vám bohužiaľ nesedí... Inak počkať
V prvom rade si treba povedať, že od vzťahu očakávavame, že ten druhý bude k nám fér a bolo by od nás fajn, keby sme boli fér. Véd keď nam polovička zataji dieťa, dlhy, čokoľvek zásadnejsie, sme nahnevaní. Preto by bolo fajn ujasniť si čo očakávame od vzťahu a vrámci toho môžeš predostriet, že materstvo nieje u teba prioritou a máš nato svoje dôvody.
Je veľa žien u ktorých sa to zmení a je aj veľa ľudí, ktorí sa v tomto prispôsobili polovičke a nedopadlo to najlepšie, stále sa cítili vtesnani do pozície, v ktorej sa necítili dobre a z veľkej lásky vzisla nenávisť s to nerobí dobrotu. Ideálne je, ak je rodičovstvo tým, čo chcú obaja. Ak to tak nemáš, porozprávajte sa otvorene o tom, ako to má on s možno nájdete riešenie. Ak sa vaše predstavy nebudú dat skĺbiť je to lepšie zistiť skôr sko po x rokoch.....
Neviem prečo chces zahodiť fajn vzťah píšeš, že cítiš, že by si sa ľahko namotala...ja by som mu zatiaľ nič nehovorila veď tomu nedávas ani šancu..možno si pri nikom necítila to, že by si dieťa chcela.Teraz Ti povie, že deti nechce a o 5 r povie, že áno.Mne to príde akoby si sa bála lásky a nedaj Boh by si zacítila túžbu po dieťati...
To, že ste po 30 tke neznamená, že na 4 rande treba toto rozoberať.Pockala by som ty nie si povinná hneď mu to vešať na nos myslíš, že chlapi tiež tak rozmýšľajú, že nechcem dieťa nestracaj so mnou čas?je Ti s ním dobre užívaj si to
Neviem poradit, kedy je najlepsi cas mu to povedat. Ale urcite by mal o tom vediet. Vela ludi tu pise, ze zena zmeni casom nazor na to ci mat alebo nemat deti. Ja k nim tiez patrim, len v opacnom poradi 🙂 Ja som vyrastala v klasickej rodine, roky si myslela, ze ked stretnem toho praveho, bude svadba, dom, dieta. Aj som stretla aj dom sme postavili, dokonca s 2 detskymi izbami. Len som nikdy nemala tu tuzbu mat dieta a ani moj partner. Len je to zauzivany model rodiny s ktorym som vyrastala a myslela, ze to tak tiez budem mat. Clovek sa rokmi a skusenostami meni a menia sa aj nazory na urcite veci. My mame dovody, preco deti nechceme a nie sme ani ti, co sa nahanaju za karierou. Ja mam to stastie, ze moj partner to vidi rovnako ako ja.

@vler a prečo si teda na MK, ak sa môžem spýtať? Keď je to fórum primárne pre matky..