Kedy plánujete vyzdobiť vianočný stromček?
Ahoj kedy idete zdobiť stromček? Dcéra 3 roky každý deň prosí a pýta stromček. Už si aj nakreslila čo by si priala a stále hovorí o ozdobach a že veľmi veľmi veľmi prosí aby sme už postavili a vyzdobil stromček.
My zdobíme stále 01.12. 🎄🎄🎄
Až 23.12. , aspoň posledných 16rokov to tak bolo, či už boli deti maličké alebo v puberte
8 alebo 9.12 kedze vtedy vychadza vikend
My asi 22-23.12 ale ešte nemám ani stromček ani ozdoby
Zvyčajne zdobíme prvú alebo druhú adventnú nedeľu. Na sviatky cestujeme (okrem pár výnimiek) vždy na SK, tak nech si ten náš stromček trochu užijeme aj v DE.
Tento rok pripadá prvá adventná nedeľa na 3. decembra, čo je už o 18 dní.
Ak dcéra tak veľmi chce zdobiť stromček, tak jej kúp taký mini do detskej izby.
V polke decembra aby vydržal do 3 kráľov. Ale ak chceš postavte aj teraz.
Po druhej adventnej nedeli 🎄
21.12 zdobíme každý rok.Alw len preto, že máme živý.Keby mám umelý stojí od 1.12
Tak my kupujeme živý stromček, takže zväčša okolo 20teho.. ale keby som mala umelý, tak aj teraz.. mám rada Vianocnu atmosféru..
urcite uz na prvy, najneskor druhy advent. pred vianocami vzdy odchadzame k rodine, tak si to chcem uzit aj doma.
Keby bolo na mne nikdy a ty si ozdob stromček ti vám doma vyhovuje
My zvykneme zaciatkom decembra.Na sviatky sme mimo domu,tak aby sme si ho aj uzili.
My skoro 😀 od kedy sa malý narodil tak robime stromček cca okolo 25.11+ lebo robíme pri ňom vianočné fotenie, aby sme rozoslali vianočné pozdravy aj do zahraničia+ výroba tak to trošku trvá, aby to všetko stihli dôjsť pred vianocami
Ale my máme radi Vianoce stromček nám nevadí a zase hneď po novom roku dávame dole stromček
23.12. 2023. Nemáš zač
My budeme doma zdobit 1.12....mame umelý stromcek - malicky cca 1meter..., vianocne svetielka pojdu na balkon cez prvy decembrový vikend a v tento vikend budeme piect aj medovniky....peciem medovnicky na 2x, druhu varku okolo 13.12...lebo sa zjedia...ved na to su...ze 😅...na vianoce nikdy niesme doma, chodime na striedacku k rodicom a tam zdobime hlavny stromcek 23.12
Keby sme mali umely, tak zdobim kludne uz na mikulasa. Kedze mavame zivy, tak okolo toho 15-18.12. zdobime.
Treba jej vysvetliť, že na stromček je ešte čas... Však je polovica novembra 😉 je fajn, že sa teší, ale snáď nebudete robiť stromček, lebo dieťa chce
My zaciatkom decembra.max na mikulasa uz mame vyzdobene..ale syn je tento rok nejaky zhavy do vianoc,tak mozno zacnem zdobit aj skor..ked sa vam to paci,ozdobte kludne.ved v obchodoch uz je vsade vyzdoba :D mne by bolo luto napr.vyzdobit az 22,alebo 23tieho,skoda namahy a kedze sme cez sviatky rozbehani po rodine,ani by sme si to neuzili.
Na prvu adventnu bude u nas stat strom a vonkajsia svietiaca vyzdoba uz bude zdobit dom. Ja som narodena na vianoce, ja mozem. 🤪🎄 vyzdobu uz aktivne zhanam a davam dokopy teraz.
Na prvú adventnú nedeľu, sama sa neviem dočkať🙂 my mávame stromček 2 mesiace..celý advent a dole až koncom januára. A vôbec sa mi neovšednie.
24.12. vždy sme tak zdobili.
My zdobime 22. alebo 23. 12., ako stiham. To by ma ani nebavilo pozerat sa na stromcek uz mesiac pre Vianocami 🤷♀️
23vecer pripadne 22 skor nie..chceli by ho rozsvietit a to by som nedovolila. U nas sa prvykrat zapalia svoecky na stromceku az pred vecerou stedrovecernou
Tak sme to mali od mala a tak to robim aj ja. Keby bolo mamne sni ho nerobim spravit tu opach220cm to este ak tak len potm t odkladat neznasam. Rozmyslam ze kupim nejaky nizsi . Nie take cudo
Par dni pred 24...ako to casovo stihame...
tento rok 1.12
Jeden mi už stojí cca 3 tyzdne, ale ešte nie je ozdobený. Ozdobim ho bud v priebehu buduceho tyzdna alebo trochu neskor. Uvidim podla nálady 😀Hlavný stromček, ktorý bude v obývačke, niekedy pred prvou adventnou nedeľou. Cez víkend idem s priateľom na vianočné nákupy, tak sa teším 🤗🤗
Dcera ma narodeniny na Luciu. Odkedy sa narodila, staviane stromcek den pred jej narodeninami.