icon

Kedy plánujete vyzdobiť vianočný stromček?

15. nov 2023

Ahoj kedy idete zdobiť stromček? Dcéra 3 roky každý deň prosí a pýta stromček. Už si aj nakreslila čo by si priala a stále hovorí o ozdobach a že veľmi veľmi veľmi prosí aby sme už postavili a vyzdobil stromček.

Strana
z3
konikkon
16. nov 2023

Okolo 20.12, živý mi dlho nevydrží. My začíname adventom, urobíme veniec, vyzdobime dom, pečieme, robíme adventné aktivity. Všetko má svoju postupnosť... Vianoce nie sú len stromček a darčeky a k tomu plánujem viesť aj deti.

domidomi123
16. nov 2023

My sa tento rok sťahujeme a na Vianoce by sme mali byť už v novom🙈 už teraz ma brucho bolí ako to postíham spolu s pečením pri 4mesacnej závisláčke na máme a staršom 😂 no k téme väčšinou sa prisposobim staršiemu a máme už na Mikuláša stromček tento rok ho neplánujem prevlcat hore dole postavím keď budem mať uprataný nový byt. Kamoska je vianočný škriatok a stromček aj celú výzdobu majú už asi týždeň 😂

sandra19860
16. nov 2023

22.12.

maryetta
16. nov 2023

Ak u mna je skoro aj 6.12. 😂 a mi je v tomto jedno co deti… aj trpezlivosti ich treba ucit.
Ako prave pozeram. Skor ako 17.12. Zdobit isto nebudeme.

domak2
16. nov 2023

Kamoška mi už týždeň dozadu poslala fotku so stromčekom. A my keďže tu teraz máme babku na návšteve a cez vianoce spolu nebudeme tak zdobila s vnuckou včera. Inak až v decembri, ale tento rok je špeciálny.

nyphadora
16. nov 2023

Tyzden alebo dva pred vianocami, minuly rok sme zdobili na začiatku decembra maly stromček v kochliku pred dverami, lebo dcera velmi chcela, toho roku to mozno urobime rovnako ☺️

tiezjedna
16. nov 2023

@autorka aj u nás sa zdobí po Mikulášovi. Decká to milujú a my máme tu atmosféru tiež radi👍 Máme vždy obrovský živý strom, do stojana dolievame vodu a vydrží mesiac v pohode👍

zuzubb007
16. nov 2023

Na Mikulasa vzdy mame, pre mna by neboli Vianoce keby robim dva dni pred by som to nemohla, milujem stromcek a vonu kolacikov

tanyag
16. nov 2023

Vysvetliť nech počká a aj keď sa každý deň bude pýtať, tak dookola tú istú odpoveď. Nie kvôli stromčeku, ale preto, aby si dieťa uvedomilo, že nebude tak, ako ono chce. Moja tiež už o darčekoch každý deň rozpráva ale to neznamená, že jej darčeky dám. Musí si počkať a nech to omiela aj 100 krát za deň, 100 krát jej odpoviem, že treba vyčkať 😉

mariazatkova
16. nov 2023

Alebo môžte tvoriť z papiera vianocne motívy,omalovanky. Troska sa s tým možno zamestná

mamickalisticka
16. nov 2023

Minulý rok 24.11., tento rok mi však vôbec nepríde ešte taký čas, aj jesen prišla veľmi neskoro. Stavať stromček budeme asi 1.12. (syn ma narodky na Mikuláša, tak na oslave ho vždy máme už postavený) ale dávam ho preč už 2.1. takže ten mesiac sa vytešujeme ❤️

Strana
z3