Kedy prejde bolesť zo smrti manžela?
Pred dvoma dnami mi tragicky zahynul manzel na ceste domov z prace. Mam pocit,ze sa mi zrutil cely svet. Mame spolu 3 deticky ktore boli planovane. Manzel bol ten najlepsi muz. Starostlivy,chapavy s detmi mi pomahal. Mal firmu vdaka ktorej sme si zili slusne no bojim sa co bude dalej. Jeho aj moja rodina nam hned ponukla pomocnu ruku ale ja nedokazem dalej ist. Vedla mna je prazdne miesto a ja mam pocit,ze odisiel aj kus mojho srdca. Neviem ako detom povedat kde je ocko. Vecer kdd spia celu noc len placem.
Najhorsie je ten pocit,ze opitostou a nedbanlivostou ineho vodica som prisla o manzela a otca svojich deti. Z manzelom som bola od strednej,zboznovala som ho. V zivote nebolo laskavejsieho a dobreho muza ako bol on a ja mam pocit,ze sa zblaznim.
Kedy to prestane tak boliet? Mam pocit,ze si vyplacem srdce od bolesti
mila autorka. chcem ti dat trosku nadeje. mama rodiny zomrela nahle pred vianocami. mozgova prihoda mala 38 rokov a 10rocne dvojicky. zvladli to. obe deti su uz dospele pracuju su uspesne maju vztahy. drzim ti palce
Ako sa máte po dlhšom čase? Toto bolo veľmi zle čítanie,asi najhoršie čo som tu kedy čítala 😔

Uprimnu sustrast. Dvojickam 5r by si to Mala povedat co najskor. Predlzovat ich nevedomost ti len robi viac bolesti a raz sa to dozvediet musia. Nebudes cakat do ich narodenin aby sa im Ta smutna sprava navzdy spojila so sviatkom. Oni uz vedia maju tušenie co je to smrt. Moja mala 3.5 ked som rodila v 18tt a som jej to vysvetlila ze drobecek bol na tom zle a ze mu prestalo bit srdiecko a musel z bruska von . Lebo ona velmi vnimala moje tehotenstvo. A pochopila ze ho nikdy neuvidi ze nežije. Tak ako sa uz davnejsie naucila ze ked stupi na chrobaka tak ho zabije .. blby priklad no jednoduchy. Vedela ze ked zvieratka vbehnu na cestu a zrazi ich auto tak to neprežiju.. Mozno sa budu pytat viac krat kedy sa tatko vrati domov lebo pre nich to moze byt velmi abstraktna info. Nie je to morbidne mozes im ukazat jeho hrob ze tu je jeho telo pochovane. ( mm mal psika ked bol 5r a kym bol v skolke zrazilo ho auto jeho brat ho zakopal, mm bol nestastny no nevedel tomu uverit tak musel jeho brat vykopat psika a ukazat mu ho.) zas Mozno blby priklad ale smrt moze byt tak abstraktna neuveritelna zmena. Ze clovek človiečik potrebuje aj nejaky konkretnejši dôkaz aby tomu uveril -a bol schopny tuto info spracovat. Mne ked umrel otec bola som dospela a uz som ho par rokov nevidela nemali sme dobry vztah bol alkač. Aj tak to bol pre mna dost šok. Mozno skus pomoc detskeho psychologa ked nevieš ako im to oznamit. Ale tak či tak ich to rani lubili ho tak ako ty. Proste tej bolesti ich neušetriš, Ale nejaku cestu ako tu bolest spracovat možete hladat spolu. Prve dni tyzdne su najhorsie. Vzdy ta to bude boliet. Ale casom sa budes aj smiat a citit štastie. Vzdy ti bude chybat. Tvoj idealny muž otec tvojich deti. No mas ho čiastočne pri sebe -je v DNA tvojich deti. Vela po sebe zanechal Nie len spomienky Ale aj 3krasne deti ktore ta miluju a potrebuju. Ži pre ne. Bud silna pre nich potrebuju štastnu mamičku a tak tu stratu zvladnu lahšie čim lepšie sa ti to podari zvladnut budu mat v tebe vzor. Ked im to oznamiš poplač si snimi, . Ale inak sa snaž žit tak ako predtym vela sa snimi smiat hoci srdce mas zlomene. Deti vzdy potrebuju najviac ku štastiu štastnu mamu. Hoci otecka uz žial nemaju este maju teba. Drž sa♥️