icon

Kedy sa vaši drobci začali usmievať po prvýkrát?

janka1110
16. jan 2008

Ahojte, chcela by som sa opýtať, kedy sa vaši chrobáčikovia začali usmievať po prvýkrát?
Náš drobec má 8 týždňov a zatiaľ nič. Väčšinu dňa prespí, začínam mať obavy. Narodil sa s rozšírenými mozgovými komorami. Veľkosť hlavičky má teraz 40 cm. Akú veľkú hlavičku mali vaše deti v tom veku?

Strana
z2
danuskam
26. nov 2008

Ja stále čakám na hlasný smiech a to už máme 5mes. 😒 keď sa bláznime tak sa len usmieva, híka ako somárik a vydáva také smiešne tvuky. podobá sa to na smiech,ale stále nie je. pediatrička ani neurologička na to nič nepovedali. je to normálne? ostatné deti v jej veku sa riadne rehocú. alebo mám také vážne dieťa?

stvura
Odpoveď bola odstránená
elenita
26. nov 2008

No Petulko sa hlasne rehoce zhruba od tych 2 mesiacov, Lucinke ten usmev aj smiech trosku trval, ale najneskor v 3 mesiacoch to tusim prislo aj na nu, teda vedome a cielene 🙂

danu
7. júl 2009

nikinka008 • 1d • Dnes o 10:52
Ahojte,kedy sa vase babatko zacalo smiat uz nahlas,moja dcerka ma 3 mesiace 🙂

ella1111 • 56tt • Dnes o 10:54
aj nasa 3mesacna sa smiala nahlas sranda to je

veronika81 • 1d • Dnes o 11:03
môj malý sa tiež začal nahlas smiať v troch mesiacoch, trvalo to pár dní a potom ako keby uťalo ☹ a zase sa iba usmieval. Teraz mu ťahá na 4. mesiac a znova sa rozosmieva, také je to milé 😵

zuzana030 • Dnes o 11:21
no my sme sa prvýkrať zasmiali v 2 mesiacoch na poradni u sestričky, až sme sa obe zlakli, že čo to..sestrička behala horedole a malej sa to zdalo náramne smiešne asi..
a sestrička, že no ešte nepočula také malinkaté bábo sa tak smiať, ale normálne tak schuti sa jej zadarilo, no neverila by som, keby mi to niekto povie, ale nám sa to takto stalo... 😀 😀
potom 2 týždne nič, len úsmevčeky potom už parááááda, je to malé slniečko

zuzik_p • 1d • Dnes o 11:38
nikinka, takove tema uz tu je:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

ivetka5
8. júl 2009

Ahojte maminy, tak my sme sa zasmiali sme mali 2 mesiace+1 týždeň, až som sa zľakla, a to tak, že som ho dala na bruško a nadvihla, ale je to to najkrajšie pre maminu, keď vidí na svojom baby pokroky. Aspoň ja to tak vnímam. Ale inak keď pasieme koníky, tak sa jeduje. A včera som ho trošku hore nadvihla a zas sa rehotal, asi bude šteklavý 😀

ali27
8. júl 2009

prvy hlasny smiech prave dneeeees a zaroven prve pretocenie z chrbatika na brusko... dnes sa zadarilo 🙂))

cestovatelkaandrea
8. júl 2009

prvy usmev ked mal dva tyznde
prvy smiech ked mal takmer dva mesiace
a poriadny rehot od takeho tretieho mesiaca 😀 😀 😀 a trva to az doteraz takmer kazdy den

Strana
z2