icon

Kedy ste prvýkrát jedli sushi a pili alkohol?

macickaandy
31. júl 2022

Ja som to nikdy nevyhľadávala. Teta mi raz dala ríbezľové víno. Bola som už dospelá. Sushi prvý raz v Bratislave možno pred 6 rokmi. Kamarátka pila alkohol ešte pred plnoletosťou. Ale bola opatrná,

caroline_
31. júl 2022

@macickaandy alkohol cca v 12, a sushi len predminuly rok cize 22 😀

mimi3008
31. júl 2022

@macickaandy rata sa aj odchlypnutie peny piva dedkovi?😆😆ked hej, tak som mala 4 roky. Sushi 1xv Thajsku ako 27 rocna

mamamasama
31. júl 2022

Sushi asi v 18-tke, alkohol som ochutnala ako krpec, keď som vylizovala mame štamperlík od vaječňáka. Teraz nemôžem ani jedno 😭😭🤰🏼

alienkami
31. júl 2022

Ja som ako 5 ročná do seba hrkla pár kvapiek vodky, lebo som myslela, že je to voda... Bolo to po sestriných krstinách. Takmer do 18 som sa alkoholu nedotkla. 😅 Potom som si dala občas pivo alebo likér, víno... tvrdému alkoholu som dodnes neprišla na chuť.
Sushi som ešte nejedla. Mám 40

liz_lemon
31. júl 2022

alkohol na 1. stupni ZS, sushi este nikdy

pazdura
31. júl 2022

@macickaandy keď mi bolo 13-rokov sme sťahovali víno ja som potajomky chodili a cmorkala tak som sa ozrala na obraz boží 🤣🤣🤣 asi aj preto som abstinent 😂😂😂

terez246
31. júl 2022

@macickaandy Sushi prvýkrát ako 16-ročná a alkohol som skúsila myslím Irish cream na dovolenke ako 17-ročná. Alkohol nemusím doteraz, rada si v lete sám 1 pivo. A sushi je láska. Milujem ho. Škoda, že nie je na Slovensku možnosť dať si naozaj dobré, z čerstvej ryby. To najlepšie, ale v rozobranej verzii, teda ako sushi bowl som mala paradoxne v Nórsku. A to vďaka tej neskutočne chutnej domácej čerstvej rybe. 😊

janettdamian
31. júl 2022

Alkohol netuším, nepijem. V živote som mala 1 pohárik tvrdého alkoholu asi ako 30-35r. (neviem) A na tento život stačí 😀. Sushi ako 47 ročná, neviem na čo som čakala. Niekoľko týždňová "závislosť" z toho vznikla, teraz si robím aj doma, keď mám chuť,ale vegetarian verziu.

kofilka33
31. júl 2022

Nikdy som neochutnala ani jedno 🤣 a to mám 39rokov a ani ma to neláka ochutnať .

lucyluska
31. júl 2022

@macickaandy
Odchlipavala som penu z piva, dosť často a asi 8 ročná som sa opila z vína.
Sushi som jedla keď som mala 23 rokov.

bebemonika
31. júl 2022

@macickaandy Sushi až v 23 možno 22. A alkohol ak nerátam ako dieťa prst od vaječného koňaku, tak až v 19/20. VŠ ma naučila 😂😂

nikayla
31. júl 2022

Alkohol prvýkrát možno až po 20-ke ( vtedy som aj zistila, že mám naň alergiu, takže koniec) 😁 a sushi som za svojich 36 rokov ešte nejedla a ani jesť nebudem 😊

sissy27
31. júl 2022

@macickaandy alkohol ako škôlkarka 😂 dedko dal vždy chlipnúť penu 🍻 a tak úplne naozaj aj s opicou asi v 15. Pre info: nezanechalo to žiadnu traumu ani nábeh na alkoholizmus.
Sushi prvýkrát v 30 a vlastne aj posledný, k tomuto som si naozaj cestu nenašla.

vilma7
31. júl 2022

Sushi prvý x až v Japonskú, kde som nemala už na výber (predtým má to.vobec nelákalo) a alkohol tiež až ako dospelá. Tuším keď som spravila vodičský preukaz...alebo aj skôr? Nepamätám, alkoholova demencia 🤣

vilma7
31. júl 2022

Po 30.tke.

sigma510
31. júl 2022

Sushi minulý rok, mala som 28, presne o polovicu skôr bol ten alkohol 🙂

ruzenka333
31. júl 2022

Alkohol v 17 alebo 18, už si nepamätám. Sushi ako 28 ročná. 🙂

mimikarol
1. aug 2022

Opila som sa 1x v 16tich. Sushi nikdy, ani ma to vôbec nelaka niekedy ochutnať