Kedy už konečne skončia mrazy a zima?
Už aj vám ide na nervy tieto mrazy a zima? Neviete nahodou niekto kedy uz skončia tieto mrazy a celkovo zima? Presnejšie informácie keďže všade píšu inak a mne uz ide na nervy len stály neustupujuci mráz. Neznášam zimu !
.Keby som vyhrala v lotérii tak uz dávok zbalim kufre...
Celkovo sa mi zdá ze nastáva ochladzovanie a nie otepľovanie ako sa hovorí. Leto uz je len asi mesiac a ostatok zima a skur_ená zima . Celkovo ma to vyčerpáva a človek by len spal Neznášam toto obdobie. Minulý rok nebol tak mrazivý ako tento, dúfam ze nebude každým rokom horšie a horšie... Ako to vnímate vy?
@anonym_autor veď zima ešte len začína 😊👍
Úplne akoby som to písala ja. Denne som vonku na tom vyjebanom mraze 8 hodín (samozrejme prestávky mam). Už mi to ide na nervy. Teraz ležím pod dekou už 2 hodiny a neviem sa zahriať. Leto ani nebolo poriadne. A zima je nekonečne dlhá. Včera som čítala že príde oteplenie a o 2 hodiny článok ze 25cm snehu 🤮🤮🤮🤮🤮
@anonym_ff4e4a a 8 hodin byt vo vyjebanom teple ti nevadi?
Tiez nemam rada zimu. Cakam kedy skonci. Milujem teplo kludne aj 40 tky cele leto. To, ze neznasam zimu neznamena, ze nerespektujem striedanie rocnych obdobi, ze rozumiem, ze pocas zimneho obdobia byva sneh a mraz…to je poznamka pre najmudrejsie z najmudrejsich, vsetkemu rozumiem ale neznasam zimne obdobie. Verim, ze mozem byt uprimna.
@anonym_autor veď zima ešte len začína 😊👍
@ivicatolic a nech je, aspon vymrzne haved.
@anonym_autor celkom mi vyhovuje par tyzdnov byt zavreta vnutri pod dekou. Idem len do prace, do obchodu a nikfe inde. Kazde rocne obdobie ma svobe caro.
Milujem zimu a milujem aj leto. Momentálne je u nás -15 a nevadí mi to. Keby som nemusela byť dnu (vytrhnutý zub) tak trávim čas von
@anonym_autor Tuhé zimy len boli kedysi...pamätám si život na dedine ,keď som bola dieťa .Od novembra mrazy aj veru niekedy aj prvý sneh. Zimy boli naozaj ako majú byť. Kopec snehu a mrazy hocikedy aj okolo -20. Do jari sme sa sánkovali,korčuľovali a do tmy sne boli von. Kým sne neprišli vyštípaný a mokrý. Sneh sme vynášali z dvora von toľko ho zvyklo nakydať. Krásne spomienky. Teraz už zimy nemám rada.momentálne je krásne, ale v mestách je zima na oštaru.
@anonym_ff4e4a a 8 hodin byt vo vyjebanom teple ti nevadi?
@anonym_798625 nevadí 😃 aj keby bolo 35 + dlhodobo. Človek sa ľahšie schladi než zahreje
@anonym_798625 nevadí 😃 aj keby bolo 35 + dlhodobo. Človek sa ľahšie schladi než zahreje
@anonym_ff4e4a nemyslim ze mas pravdu, clovek sa skor zahreje, nez schladi. 🙈
Ja zase nenávidím to midzovanie, ako je zima a tma a mokro a bla, bla, bla, ideálne už od druhého dňa, keď teplota klesne pod 25 stupňov. Taká naozajstná zima začala po vianociach, je tu tri týždne a každý druhý skuvina ako keby mrzlo už mesiace. Je január, je presne tak, ako byt má. Zima. A vrúcne dúfam, že tak ostane aspoň do marca (nezostane, viem).
Chces naspat tu hnusnu hmlu a blato?
Panbohzaplat ze konecne aj primrzlo a aj deti z poddunajskej niziny videli zas po niekolkych rokoch sneh..
Keď sa mi nepáči tam, kde som, tak sa jednoducho zdvihnem a idem tam, kde by som chcel byť.
@anonym_autor zima podľa kalendára je 3 t už sme si odvykli nie je normálne mat v decembri plus 12.U nás je sneh pár dní a som rada konečne sme vytiahli korcule
@anonym_autor ešte treba vydržať tak do konca februára.
@anonym_autor treba sa tešiť v živote a robiť si každý deň krásnym. Či je leto a horúčava, či jeseň a lejak alebo zima a kópec snehu a ľadu. Ja som dnes musela odhrabať cestu od domu na ulicu, aby som auto vyparkovala a keď som sa vrátila, opäť som to musela odhrabať aby som autom prešla do garáže.. A viem , že dnes ma to čaká ešte 4krát( u nás stále krásne sneží). Je to krásne.
Ale spomenula som si na jeden vtip, čo mi manžel hovoril počas víkendu ohľadne snehu končil slovami- zase padajú tie biele hovná..
@anonym_autor milujem zimu 😍😍😍
@anonym_autor Posledné roky od marec/apríla do novembra je teplo, od mája do septembra je ako v lete. Cez prázdniny 40 plus stupňov. Mne sa skôr zdá že stále je len teplo a cez leto strašné horko, zem sa otepľuje. Zima je slabá, už to není to čo bývalo voľakedy.
Konečne je trochu zima, aj mráz treba aby vymrzli choroby. Neexistuje zlé počasie len zle oblečený človek. Takže šup šup obleč sa a hajde von sánkovať sa s deťmi, do prírody alebo len na prechádzku so psom. Chce sa ti spať a si unavená len preto že nechodíš von. Treba to zmeniť.
Práveže teraz mám kopec energie, som prirodzene produktívna, cítim sa skvelo 🙂 Vonku sme kľudne denne aj pár hodín - stačí vhodné oblečenie 🙂
Naopak cez letné horúčavy som vyčerpaná, podráždená a nič sa mi nechce.
Takže ja sa teším z toho ako je teraz 😊
@wolf_ Ja to isté cez leto to horko ma unavenuje som bez energie a nič sa mi nechce. Teraz cez zimu som vo svojom živli a užívam si to.

Ja mam zimu rada a radsej, ked mrzne ako plackanica. Pred vianocami boli stale hmly, skaredo. Teraz je aspon pekne.