icon

Kedy už konečne skončia mrazy a zima?

12. jan 2026

Už aj vám ide na nervy tieto mrazy a zima? Neviete nahodou niekto kedy uz skončia tieto mrazy a celkovo zima? Presnejšie informácie keďže všade píšu inak a mne uz ide na nervy len stály neustupujuci mráz. Neznášam zimu !
.Keby som vyhrala v lotérii tak uz dávok zbalim kufre...
Celkovo sa mi zdá ze nastáva ochladzovanie a nie otepľovanie ako sa hovorí. Leto uz je len asi mesiac a ostatok zima a skur_ená zima . Celkovo ma to vyčerpáva a človek by len spal Neznášam toto obdobie. Minulý rok nebol tak mrazivý ako tento, dúfam ze nebude každým rokom horšie a horšie... Ako to vnímate vy?

Strana
z5
evansova
19. jan 2026
@anonym_0ddf80

@evansova Riešenie je mať niekoho, kto nôžky zohreje, prípadne teplé ponožky 😃

@anonym_0ddf80 Usmievam sa, dobré rady. Občas sa pritúli manžel a bez ponožiek by som si neľahla. Každý večer krém, naň ponožky, hrubé ale mäkké a aj tak ma nohy oziabaju. Ale na dotyk sú teplé, som z toho magor.

jaond19
19. jan 2026

@anonym_autor nevadí mi to, cim hnusnejsie pocasie, tym sa mi lepsie robí, lebo mi nevadí ze som v robote :D

xckaretxxx
19. jan 2026

@anonym_autor nevadí, je zima - takto to ma byt. Včera a dnes bol úžasný deň.

pink_lady
19. jan 2026

ja som happy z tej zimy, konecne mozem bezkovat, sankovat sa s detmi

johanka21
19. jan 2026

@anonym_autor Tak sa presťahuj do teplých krajín... Ja sa teším, že konečne prišla zima, ktorá sa aspoň trochu podobá na zimy aké boli kedysi a aké by mali byť v tejto častí zemegule. A príroda tiež potrebuje tuhé zimy. Veď len kvôli tým chabým zimám sa množia medvede a kadejaká iná zvieracia háveď, príroda sa prebúdza v nesprávnom čase, stromy pučia, kedy nemajú a potom všetko zmrzne. Takže konečne sa ukazuje zima, aká má byť.

mnamko
20. jan 2026

@anonym_autor noo v januári sme sa ako deti brodili v pol metrovom snehu,domov sme isli pomaly z omrzlinamy,takze toto neni zima.To uz vám fakt vadi aj toto? Všetko chcete zrýchliť ako v obchodoch,uz vystaveny velkonocny tovar

Strana
z5