icon

Kedy už konečne skončia mrazy a zima?

Včera o 15:53

Už aj vám ide na nervy tieto mrazy a zima? Neviete nahodou niekto kedy uz skončia tieto mrazy a celkovo zima? Presnejšie informácie keďže všade píšu inak a mne uz ide na nervy len stály neustupujuci mráz. Neznášam zimu !
.Keby som vyhrala v lotérii tak uz dávok zbalim kufre...
Celkovo sa mi zdá ze nastáva ochladzovanie a nie otepľovanie ako sa hovorí. Leto uz je len asi mesiac a ostatok zima a skur_ená zima . Celkovo ma to vyčerpáva a človek by len spal Neznášam toto obdobie. Minulý rok nebol tak mrazivý ako tento, dúfam ze nebude každým rokom horšie a horšie... Ako to vnímate vy?

Strana
z3
ivik4
Včera o 15:56

Mne to nevadi , vsak je zima a aspon je pekne nasnezene. V lete mi bolo luto ze zima bola tiez, v mikine som chodila :/

deti95060810
Včera o 15:58

supééér. Konečne sme sa dočkali zimy. Veľa snehu a poriadne mrazy. Stačí aj -10.
však choď lyžovať , korčuľovať - hneď budeš mať krajší pohľad na zimu.

pralinka25
Včera o 15:58

ja len ze je to vtipne. v lete dokola je hnusne horko kedy to uz skonci a vsetci sa tesia na zimu a v zime zas toto.
nemyslim to osobne na teba ale tak celkovo.
neviem. ja milujem leto. zimu by som najradsej stravila v karibiku. navyse u nas ani sneh nie je takze pre mna je hnusna kazda zima. ale nejjako ma netrapi. nic s tym neurobim. a tiez dufam ze rychlo skonci. aj ked do maja bude este mrznut tristokrat

negymama
Včera o 15:59

Joj, ja som ako decko vyrastala v casoch , kde poriadne zimy udreli uz v novembri, kolko x prvy raz snezilo uz v oktobri, a trvali do marca.
Brodili sme sa v snehu do skoly, cele vystipane mrazom, pamatam ako sme raz mamke chceli na den zien natrhat snezienky a zabludili sme v lese za mestom v snehovych zavejoch. Ledva sme sa dostali uz za tmy domov...
Mne prave tieto chabe zimy, ktore vyzeraju ako nekonecny november, idu na nervy. Som rada, ze konecne je normalna zima, sme vtedy menej chori, da sa korculovat na jazere, a doma ci v praci mam predsa teplo, ak po nom tuzim.

barka1
Včera o 16:00

Vnímam to tak, že oceňujem to, že žijem v krajine, kde sa striedaju 4 ročne obdobia. Som ročník 80, zimy pod nulou so snehom boli kedysi bežné. Som rada, ze to aspoň chvílu zažívaju aj moje deti.
Btw - zima v januari a niekdo sa tomu diví???

anonym_d05469
Včera o 16:01

Ja uz mam toho plne zuby, dieta obliekat sneh odhrabavat, do roboty utekat tehotna nebavi ma to uz 🤐

minenkaa
Včera o 16:01

Ako?Vsak je pár dni zima

anonym_51bc78
Včera o 16:02

@anonym_autor Nie, nejde mi na nervy. Veď netrvá tak dlho, a aj prírode to prospeje.
Konečne po rokoch pekná zima. A kedy by mal byť sneh a mrazy? V júni?

mirage
Včera o 16:03

@anonym_autor je to skvele. Milujem to. Vystipani od mrazu ked sa vratime z prechadzky, doma caj, ktoa aj kozub, na korcule, na lyze.

anonym_603f3e
Včera o 16:03

Ja sa práveže tento rok teším z toho snehu. A keď zasvieti slnko a idem na prechádzku so psom dokonalosť. Ale nemám malé deti. To neviem, či by som sa tak tešila.😆

anonym_798625
Včera o 16:04

@anonym_autor neviem preco fnukate. JE ZIMA. sa uz konecne preberte. je normalne zima. haloooooo a ty si hlavne nastuduj nieco o pocasi a rocnych obdobiach, nakolko v zime je zima a v lete je teplo. snad neocakavas, ze kvoli GL. oteplkovaniu v zime budeme mat 20st. Gl oteplo sa prave prejavuje extremnymi zmenami pocasia, prudke vykyvy z tepla do zimy a opacne. a to sa deje. a zajtra bude vsade klzisko,

anonym_798625
Včera o 16:06
@barka1

Vnímam to tak, že oceňujem to, že žijem v krajine, kde sa striedaju 4 ročne obdobia. Som ročník 80, zimy pod nulou so snehom boli kedysi bežné. Som rada, ze to aspoň chvílu zažívaju aj moje deti.
Btw - zima v januari a niekdo sa tomu diví???

@barka1 tak tak

balerina2025
Včera o 16:07

konečne je zimaaaa❤👏

negymama
Včera o 16:07
@anonym_603f3e

Ja sa práveže tento rok teším z toho snehu. A keď zasvieti slnko a idem na prechádzku so psom dokonalosť. Ale nemám malé deti. To neviem, či by som sa tak tešila.😆

@anonym_603f3e my sme mali 4 male deti /v rozpati 7 rokov vsetky/, a ked boli tuhe zimy, tak sme ich obliekli, trochu dlhsie to trvalo, ale je to o zvyku.
Do skolky brali teplaky, na to oteplovacky, sveter, bunda, ciapka..rukavice a sal len do vrecka, do auta netrebalo.
v skolke ci v skole sa len dala dole bunda, sveter a oteplovaky a isli do triedy. Skor som nezavidela ucitelkam, vsetky deti vychystat na prechadzku, to musela byt fuska, co to jedno ci dve, ako dnes maju ludia deti.

anonym_479bcf
Včera o 16:08

@anonym_autor konecne zima ako ma byt a byvala. Zem to potrebuje vynrznu skodcovia a aj ludom to prospeje.

slavomira236
Včera o 16:08

@anonym_autor mrazi nevadi ale bez snehu. Uz vidim ako sa toto zacne topit..uz ma but oteplenie

negymama
Včera o 16:10
@slavomira236

@anonym_autor mrazi nevadi ale bez snehu. Uz vidim ako sa toto zacne topit..uz ma but oteplenie

@slavomira236 vsak prave, tuhy sneh je parada, horsie ked pride clapkanica, namraza, zladovatele chodniky a schody.

anonym_603f3e
Včera o 16:10
@negymama

@anonym_603f3e my sme mali 4 male deti /v rozpati 7 rokov vsetky/, a ked boli tuhe zimy, tak sme ich obliekli, trochu dlhsie to trvalo, ale je to o zvyku.
Do skolky brali teplaky, na to oteplovacky, sveter, bunda, ciapka..rukavice a sal len do vrecka, do auta netrebalo.
v skolke ci v skole sa len dala dole bunda, sveter a oteplovaky a isli do triedy. Skor som nezavidela ucitelkam, vsetky deti vychystat na prechadzku, to musela byt fuska, co to jedno ci dve, ako dnes maju ludia deti.

@negymama veď jasné, to mi len tak napadlo, lebo dcéra keď bola malá sa strašne nerada obliekala v zime.

anonym_798625
Včera o 16:11
@negymama

@slavomira236 vsak prave, tuhy sneh je parada, horsie ked pride clapkanica, namraza, zladovatele chodniky a schody.

@negymama zajtra ma byt sklo.

anonym_a9fec8
Včera o 16:12

@anonym_autor ja by som bola rada, keby takto ostalo do marca… však je super sucho, sneh … lepšie ako by malo byt blato a daždivo.

januska12323
Včera o 16:13

@anonym_autor konečne po rokoch je zima ako sa patrí, ale aby som ťa potešila o pár dní sa začne otepľovať a bude po snehu.

anonym_979283
Včera o 16:19

@anonym_autor nezabudni v júli založiť témy, kedy skončia tie prekliate horúčavy. Nezavzdušňuj sa kvôli tomu, čo nemôžeš ovplyvniť, budeš mať ľahší život. Kedy zima skončí a či sa vo februári ešte nevráti, ti nedokáže povedať dnes nikto

unicornlady
Včera o 16:19

Ja som rada, že konečne trochu mrzne a je sneh. Dám si dvoje vrstiev a idem von. A ešte keď svieti slnko, to sa aj pekne ide. Teraz ešte ľudia majú svetielka na domoch, tak aj večer je to zaujímavé.

lukbe
Včera o 16:21

Ja tiež nemusím zimu. Milujem leto a idú mi na nervy sťažnosti, lebo v lete je nad 30. Tak má byť. No a v zime má byť tak, ako je teraz. Zažila som aj mínus 20 a tu som. Neviem, preco sa dnes ľudia sťažujú na všetko.

anonym_2594c1
Včera o 16:27

Zimu nemusim, ale toto pocasie mi vyhovuje ovela viac ako to dlhe hmliste a sychrave novembrove. Radsej mrazy a slnecno. Sneh dotvara atmosferu.

alenamihal
Včera o 16:33

😂 este sa nafrfles ,lebo presne takuto zimu predpovedali... tiez nenavidim zimu..mne zase chyba viac slniecka aj ked je zima...jesen bola hrozna stale bez slnka,pod mrakom vkuse a to je viac depresujuce ako sneh...

pako24
Včera o 16:34

@anonym_autor minimálne do konca februára budú mrazivé noci a cez deň to nad nulu tiež príliš nepôjde... záleží, kde bývaš... ale tak to v našich zemepisných šírkach býva bežné... pozri si predpoveď napr. na https://www.accuweather.com/en/sk/ inak ľudom všeobecne nevyhovieš... jeden chce to, druhý ono... a každý má pre svoje predstavy svoje argumenty... ale v takomto počasí nezávidím napr. bezdomovcom alebo tým v chatrčiach s provizórnym kúrením... ani vonkajším robotníkom... snáď k nim nepatríš... treba vydržať...

o__o
Včera o 16:38

Ja mam zimu rada, nevadi mi, ale tuto zimu je mi strasna zima, chodim naobliekana ako cibula a cim viac vrstiev si dam, tym mi je vacsia zima 😁

viestta
Včera o 17:04

Na pocudovanie v januari mrzne. Kto by to bol kedy povedal... 🙄Este aj nasnezilo. Tolka nehoraznost!!!
Ja tiez neznasam zimu, cez zimu by som najradsej aplokoala zimny spanok ako sviste, ale zas este stale je len zima, ziadna katastrofa, aj ked tie mrazy su celkom silne. Horsie bude ak bude mrznut maji.

anonym_ff4e4a
Včera o 17:05

Úplne akoby som to písala ja. Denne som vonku na tom vyjebanom mraze 8 hodín (samozrejme prestávky mam). Už mi to ide na nervy. Teraz ležím pod dekou už 2 hodiny a neviem sa zahriať. Leto ani nebolo poriadne. A zima je nekonečne dlhá. Včera som čítala že príde oteplenie a o 2 hodiny článok ze 25cm snehu 🤮🤮🤮🤮🤮

Strana
z3