Kedy už otvoria kaderníctva?
Hm? Vlasy už mám ako lev 😂
@luccija v prvej vlne sa moja kolegyna sama pochvalila, ze k nim kadernicka prisla. ona, muz a dvaja synovia- zarobila za 2 hodiny 80€ (kolegynu aj farbila). neviem, ale asi nemas ani predstavu, ako "uzasne" funguje statna pomoc slovenskym podnikatelom v tejto dobe.
@luccija ja to nekvitujem, ani ich služby nevyužívam (strihám sa sama)... ale ich situácia je zúfala a nečudujem sa im, že robia to čo robia, keď chcú prežiť... a u nás berie barberka za ostrihanie brady a vlasov muža okolo 30€... za 5€ sa strihalo možno pred 15 rokmi... a prevádzky pokuty aj dostávajú... keď im tam nabehnú policajti, tak každý zákazník + obsluha to má za cca 50€... a určite to nie je o tom, že by nemali chrbtovú kosť... ale oni nemajú absolútne žiadne príjmy, žiadna pomoc od štátu nič... buď niečo risknú alebo skrachujú...
@luccija jaka si zla sak stat ich dohnal k tomuto, teba necham s nulovym prijmom par mesiacov, aaaaa tak sory dobre si sa vydala mas bohateho muzika 😂
predpokladám, že ešte tak mesiac nič neotvoria, čísla začali ešte stúpať

@gwen83 no chrapuni sa najdu vzdy...uz vidim kadernicku ako sa niekde ponahla za 5 eur za ostrihanie chlapa.To vsetci by mohli povedat, ze treba z niecoho zit...sama sa cudujes, ze ludia pridu do krcmy pritom to kvitujes a zaroven odsudzujes.Porusuju x pravidiel bez dokladu, cez zakaz oyborenia prevadzky naparila by som im pokuty, ze by scernali neuznavam to, ale tak ludia boli vzdy aj bez chrbtovej kosti.kaviarne som videla otvorene vonku mali vydajny pult