Kedy začína letný výpredaj Next v Bratislave?
neviete, kedy v BA zacina letny vypredaj NEXT? chcela by som kupit detom oblecenie,len neviem kedy zacinaju,lebo kazdy hovori iny datum.
@simmi80 prepac otazku 😉 ale Next ma vypredaj iba v Blave,nie je nejaka moznost aj v inom meste?
@terezka1947 tak to veru neviem:( ani neviem kde na svk je este next. skús zavolat do konkrétneho nextu v inom meste kde to mas najbližšie. Ja som tiez nadrzovku volala🙂))
@simmi80 vidis,to ma nenapadlo....dik za tip 😉
@terezka1947 Next je iba v Blave (Avion, Eurovea).
bude vraj 12.jula.... 😉
Skoda, my sme na dovolenke ☹
takze zajtra o 9rano sa zacina vypredaj 🙂)))
@gia88 ides do eurovei alebo avionu?
idem do avionu 🙂
@27petulka27 avion 🙂
Kocky, tak zajtra lokte naširoko, chranice na seba a sup bitka... Ta s bruchom ako balón, to som ja. Asi sa rozdvojim, bo idem kupovat pre dceru a este pre babo chlapca...snad sa mi podarí niečo uchmatnúť;)
Tak výpredaj sme stihli,nákupné mame,Tesime sa uz na zimný 🙂
Dievcata ,kedy budu tento rok zimne vypredaje v nexte ?vdakaaaaaa
Dievcata ,kedy budu tento rok zimne vypredaje v nexte ?vdakaaaaaa
@fabula cinkni si do niektorej z predajni 😉
Ahojte babule, neviete ci budu veci vo vypredaji aj na internetovej stranke? alebo ci uz zacali v predajniach, neviete niektora? vdaka 🙂
Ahojte maminy, viete mi prosim poradit? Chcem objednat malej bundu z nextu, aj mikinku atd. Ako je to s cislovanim? Ak ma v juli rok a bundu chcem na jesen, mam objednat 12-18? Alebo tu to vacsie strihy? Aj co sa tyka mikin. Teraz mame pol ročka. Velmi mi pomozete 🙂 Vdaaka

fiha tak na to sa tesim zase peniazky pojdu prec no ale da sa odolat