icon

Kedy začínajú pracovať autoškoly v čase koronavírusu?

4. máj 2020

Prosím vas neviete kedy ma zacat autoskola, v 2ani v 3 faze som ju nevidela nema niekto nejake info

Strana
z2
alchemilkazltozelena
4. máj 2020

Tiez by ma to zaujimalo.. asi az vo 4. kde su skoly a skolky.. je to v podstate tiez "skola"... chces zacat chodit, ci ta cakaju uz len skusky?

veronikaszabova
4. máj 2020

4 faza

autor
4. máj 2020

@alchemilkazltozelena uz mam vsetko vybavené a chodiť.. Lebo v 3 faze su skoly... A tam autoskola nikde není

alchemilkazltozelena
4. máj 2020

Skoly su vo 4.faze, poslednej..

ivkazba
5. máj 2020

4 fáza má byť spustená po viac fázach, nie všetko naraz. Problém je, že je to zložitejšie čo sa týka odstupu osôb od seba pri jazdách. V taxíkoch musí sedieť zákazník vzadu, medzi šoférom a zadkom musí byť plastová prepážka. Ale toto sa v autoškole nedá. Takže musia toto poriešiť, aby mohli spustiť autoškoly. Jediné, čo je schválené je to, že komplet teória môže prebiehať online, čiže môže prebiehať už teraz. Ale na jazdy si počkáme. Ja tiež čakám, dopĺňam si vodičák na veľkú motorku, chýba mi pár jázd, už som chcele o tomto čase brázdiť s chlapom cesty, môžem ho tak akurát naháňať na aute.

lilien239
5. máj 2020

ja mam 6jazd za sebou a tiez cakam kedy budu moct byt.vcera mi pisala instruktorka ze este nevedia kedy ze su do odvolania zavrety a dqju vediet ked budu vediat viac aj oni.takze tak 😏

autor
5. máj 2020

@lilien239 lebo teraz som čítala ze 11.5 majú začať online

ivkazba
5. máj 2020

áno, online teória je schválená, že ju môžu spustiť

lilien239
5. máj 2020

tak to neviem zato mi nic nenapisali,ale tak ja mam viac menej teoriu odchodenu mne ide hl o jazdy

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
5. máj 2020

@ivkazba neviete nahodou kedy lebo pisu 11.5

ivkazba
5. máj 2020

to netuším veru. Mne chýba len dokončiť jazdy na motorke, takže ja čakám len kedy povolia tie.

autor
5. máj 2020

@ivkazba lebo vsade pisu 11.5 tak neviem

ivkazba
5. máj 2020

ideálne sa opýtať vo svojej autoškole. Jedna vec je, že povolili online výučbu teórie, ale každá autoškola sa môže rozhodnúť, či ju spustí a ak áno, tak či hneď od možného termínu alebo neskôr.

jana616
5. máj 2020

Kde pisu 11.5.2020. Pracujem v autoskole a zatial mame len info, ze treba sledovat stranku verejneho zdravotnictva. Kym tam neuvedu za akych podmienok mozme zacat, tak sa neda zacat. GPS systemy su momentalne vypnute a kym to ministerstvo dopravy neaktivuje pre autoskoly, tak sa nebude dat jazdit.

autor
5. máj 2020

@jana616 bolo 11.5 a v zátvorke ze predbezne

zuzankkaa1
5. máj 2020

No ja som pisala na min.dopravy,tam patria autoskoly, nie pod skolstvo. Odpovedali mi ze vsetko zalezi na hl. hygienikovi. Vcera rokovalo to zdruzenie autoskol s min.dopravy a povedali za akych podmienok by mohli jazdit a dali to na uvz ale tak odpoved ziadna...11.5 som ani ja nikde nevidela. Cele zle toto...taxiky su uz povolene

autor
5. máj 2020

@zuzankkaa1 aj ja kukam kazdy den uvz.. A stale nic ale malo sa rokovať kedy a za akých podmienok ich otvoria

zuzankkaa1
5. máj 2020

Autoskoly od zajtra otvoreneeeee

matqa411211
5. máj 2020

@zuzankkaa1 nejaky zdroj prosím? 🙂

katren
5. máj 2020

zajtra zacinaju....
Prevádzky autoškôl a iných registrovaných osôb pre vykonávanie kurzov povinnej základnej
kvalifikácie a pravidelného výcviku sú súčasne povinné dodržiavať nasledovné:
- výučbu vykonávať dištančnou formou,
- vodič a inštruktor musia mať vhodným spôsobom prekryté horné dýchacie cesty
(rúško, šál, šatka),
- praktický výcvik vo vedení vozidla a údržby vozidla možno vykonávať len za účasti
jedného účastníka vodičského kurzu a jedného inštruktora,
- po každom výcviku vedenia vozidla a výcviku na trenažéri, ktorý absolvuje jeden
účastník kurzu musí byť interiér vozidla, najmä volant a rýchlostná páka,
vydezinfikovaný dezinfekčným prostriedkom,
- medzi jednotlivými jazdami vozidlom pri zmene účastníka kurzu musí byť prestávka
v trvaní najmenej 15 minút.

katren
5. máj 2020

po 22hej dali infosky....

katren
5. máj 2020
zuzankkaa1
5. máj 2020

@katren Anoooooo 😃😃😃😃

katren
5. máj 2020

@zuzankkaa1 sledujem, mamina po 2 mesiacoch zajtra otvara holicstvo.....konecne

matqa411211
5. máj 2020

@katren supeer ďakujem🤩

autor
6. máj 2020

Super konečne tesim sa😍

ludovit11
6. máj 2020

Až po uvoľnení opatrení . Možno koncom mája. Je treba sledovať média,príp kontaktovať príslušnú autoškolu.

katren
6. máj 2020

@ludovit11 od dnes su otvorene autoskoly 😉 staci pozriet uvzsr.sk, alebo linky vyssie 😉

Strana
z2