Kedy začne výpredaj vianočných balíčkov v DM?
Ahojte prosím vás neviete kedy sa spúšťa dopredaj vianočných balíček 26 alebo 27 decembra ? Minulý rok som nestihla už bolo všetko vyrabované ak máte skúsenosť budem rada 😊❣️
@zuzanap9 nič ste nenašli? tak zaleži, čo hľadáš, či si náročnejší zákazník, minulý rok všetky Old spice boli za polovicu, a tento rok už dokonca pred Vianocami všetky baliky za polovicu, ja si myslím, že sa to celkom oplatilo..alebo ste to mali vypredané, alebo zle zásobené, tu každy rok robia dobre zľavy, podla mňa to nebolo až tak marné
Podľa mňa, si to v tej DMke rozchytajú predavačky, ich známe, a známi ich známych, lebo realne neni možne,aby za 2 sekundy vypredali cely tovar..Tento rok dokonca pred Vianocami nemali ani sviečky hrube na veniec, čo minuly rok mali asi 5 farieb a xy druhov veľkostí...Predavačka mi povedala, že im posiela tovar osoba z centralneho skladu ako v Pepcu, niekde v Anglicku alebo Nemecku sa rozhodnu, že koľko čoho kam pošlú, čo je úplný nezmysel, lebo vedúci skladu asi najlepšie vie, čo sa míňa, po čom je dopyt a čo je ležiak..preto v Pepcu nedostať už pred Vianocami žiadny tovar z letákú a takisto DMka ide po tejto línii zrejme..
bola som vcera v dm a mali ich tak som pokupila mali rozne druhy
Pri takomto sezonnom tovare, ako je napr. vianocny sortiment je problem ten, ze co sa vypreda, nie je uz neskor doplnane, len kym maju. Nemyslim si, ze by si vsetky balicky v DM brali predavacky pre seba alebo pre znamych. Proste niekde je v predajni veci viac, inde menej. S tym treba pocitat a ak nieco clovek chce, je dobre si to kupit aj za plne ceny (Pepco, KIK), kym ten tovar maju.
@muchotrafka298 no však hej, len tu baby spominali, že nič nedostali a ja potvrdzujem, minuly rok po 24.12. si už u nas nedostala vôbec nič
@karolinakr ja som bola 23/12 v DMke, ktoru mam najblizsie k domu a tam nieco malo este mali. Nie vsetko, ale dalo sa vybrat. Vcera. t.j. 27/12 som tam bola rano okolo 9,30 a dostala som to, co som chcela. Niektore tam uz neboli, ale proste sa vypredali. Inde kam chodim uz neboli vianocne balicky skoro ziadne 20.12. Bola som aj v jednom nakupnom centre a tam nebolo uz vobec nic, okrem tych sad mydiel a asi 3 detske sady Balea. Takze je to velmi individualne, ze niekde je toho fakt ze dost este pred sviatkami a inde uz zaciatkom decembra nemaju nic.
Ak chces balicky, tak treba ist radsej osobne rano do predajne v den, ked su tie vypredaje. Lebo toto nie je len teraz, to sa kazdy rok opakuje, ze na expres objednavky nie je uz velakrat nic, lebo to ludia kupia v obchode a nemaju co nachystat. Toto nie je teraz prvy rok, ze maju problem so skladovymi zasobami a poctami realne veci na predajniach.
@muchotrafka298 zas never tomu, že predavačky v tom nemaju prsty, najlepšie kusy sa na pult ani nedostanú
@karolinakr ja neviem, co si kto berie alebo neberie. Pisem vlastnu skusenost. Ze je lepsie ist do predajne ako celu noc vyklikavat ako otrok balicek po balicku, ze kde ho maju alebo ci si ho viem kupit.

Mne išli objednať len tie ktoré sú v nejakej konkrétnej predajni, ale tie ktore sú len online tak nie. Tak som len to, čo bolo na mojej najbližšej predajni. Také dva balíčky. Fakt sa to oplatí keď o polovicu lacnejšie 🙂